Region

Svet

Region

Nikola Đuričko radi kao konobar na Dorćolu

Naš proslavljeni glumac Nikola đuričko, posle brojnih uloga koje je odigrao i koje su ga okarakterisale kao duhovitog i šarmantnog glumca, otvorio je restoran "Bistro 53" u kojem demonstrira ulogu konobara.

Nikola Đuričko radi kao konobar na Dorćolu



Iako je odigrao mnogo uloga u svom životu velika razlika je u tome što mu je ovo prva stvarna uloga u životu, bez trunke glume. Nikola kaže da je konobarisanje posledica nekih njegovih ideja, a ne manjka uloga ili neisplativost u glumi.

"Moje konobarisanje je posledica nekih mojih ideja. Krenuo sam u posao sa restoranom, a držim se toga da ako hoćeš nešto da uradiš najbolje je da to uradiš sam. "Bistro 53" je mali restoran, pa onda moje konobarske smene i nisu problem za sam početak u poslu."

Što se tiče hrane u restoranu Nikola kaže:  "To je kombinacija raznih kuhinja. Pošto ovaj restoran postoji već desetak godina, jednostavno smo nastavili posao koji je ovde već bio razvijen, s tim da smo neke stvari malo poboljšali, neke izbacili, a neke zadržali. Moglo bi se reći da je ovo sada mali francuski bistro iliti restoran francusko-srpskog prijateljstva."

Na pitanje da li je tačna izreka da svaki muškarac srednjih godina priželjkuje da ima svoju kafanu, Đuričko kroz osmeh odgovara:

"Tako kažu, ali ne bih voleo da imam kafanu, jer ona ima neka svoja pravila funkcionisanja i ume da bude pomalo zamoran i nezgodan biznis. Restorančić je već sasvim u redu. Bistro sa enterijerom koji ima stari sjaj i daje intimnu atmosferu je možda nešto što sam želeo u budućnosti, tako da sam ja jedan od muškaraca kome se ta želja ostvarila."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>