Zadruga

Parovi

Zadruga 4 - Izbacivanje! Šta Žana misli o bivšim cimerima! (VIDEO)

Izbacivanje! Nakon što je izgubila u duelu od Vladimira Tomovića, Žana Đorđević je napustila rijaliti "Zadruga 4" i zaputila se ka studiju, gde ju je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je sa njom obavila intervju. Evo šta Žana misli o bivšim cimerima! 

Zadruga 4 - Izbacivanje! Šta Žana misli o bivšim cimerima! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Ima dosta učesnika koji mogu da pokažu više nego ja, ja nisam svađalica, cela ta energija mi nije išla. Uslovi su odlični, dopada mi se koncept, potpuno sam zadovoljna - rekla je Žana.

Niko nema da kaže lošu reč za tebe od učesnika - primetila je Dušica.




Ne znam da li je to tako, nisam čula da li je neko iza leđa ogovarao. Ostala sam sa svima u dobrim odnosima. Miljana je ostavila jako lep utisak na mene, imala sam drugačije mišljenje o toj devojci, smatram da ima harizmu i dušu i da je neiskvarena devojka. Smatram da ima ljubavi između Miljane i Zole, u odnos majke i ćerke neću ulaziti, sve to vremenom prođe i dođe na svoje mesto - istakla je Žana, pa prokomentarisala ljubavne i ostale odnose u kući:







Vladimir je odličan igrač, međutim, smatram da nema loše namere prema Jovani, da je hteo da je istanke i da će ona ispasti Robin Hud. Što se tiče Rialde i Vladimira, videla sam tu simpatije odmah, definitivno između njih dvoje ima varnica. Poptuno sam sigurna da tu ima simpatija. Nezahvalna je Majina situacija. Ja kažem da je ljubav ljubav, ali ja uvek dam prostora sebi da upoznam nekada. Tek nakon toga bih se upustila u odnos, smatram da je sve to prebrzo. Ne opravdavam taj način ulaska u vezu, ali ljubav je ljubav - istakla je Žana.


Nakon ovoga, Žana je dobila priliku da pogleda svoj profil, pa ne prokomentarisala i ostale situacije, ali i odnos sa Jovanom Tomić Matoroj.









 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>