Style

Ljubav

Nedeljni horoskop do 1. novembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Nedeljni horoskop do 1. novembra 2020. godine. Strelčevi, iskoristite priliku i prihvatite ono što vam se nudi jer postoji ogromna šansa da se ovo kroz vreme itekako isplati. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednih sedam dana. 

Nedeljni horoskop do 1. novembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus






STRELAC

Hrana

Odličan je period za jednu detoksifikaciju organizma, pogotovo što mnogi od vas shvataju da vam je to zaista potrebno. Pijte dosta čajeva, vode sa limunom, konzumirajte povrće u većoj meri najbolje sveže, u salatama. Prijaće vam brokoli, kelj, kupus, crni i beli luk




Ljubav

I dalje je potrebno uložiti dosta truda u odnos sa partnerom, jer čak i sitnice mogu očas posla narušiti krhku stabilnost koja u ovom trenutku postoji između vas dvoje. Ide vam na ruku ulazak Venere u Vagu i povratak Merkura u isti znak jer daje šansu da sa voljenom osobom na neki lepši način dođete do sklada a i da možda pokrenete zanimljiva zajednička dešavanja. Nemojte sada voditi ozbiljne razgovore sa partnerom jer će druga strana biti pomalo teška, zahtevna i tvrdoglava. Slobodni Strelčevi – neke opuštene i interesantne pričice se sada mogu pokrenuti. Takođe – prošlost kucka na vaša vrata.



Posao

Da biste bilo šta u ovoj nedelji konkretnije ostvarili u poslovnom segmentu, moraćete da budete jako spremni na kompromis. Iako će vam se neke povoljnosti otvoriti i pokrenuti, to ipak neće biti baš ono što ste vi želeli, postojaće začkoljica koja će vam smetati. Sada trenutno ne postoji teorijska šansa da dobijete baš sve ono što vam je potrebno – iskoristite priliku i prihvatite ono što vam se nudi jer postoji ogromna šansa da se ovo kroz vreme itekako isplati. Slede vam teški dogovori i mnogo obaveza.



Novac

Morate biti maksimalno odgovorni. Čistite dugovanja, koliko god to bilo teško sada.



Zdravlje

Aktiviranje hronične zdravstvene problematike.

 




JARAC

Hrana

Ovo je odlična sedmica da se zapitate šta možete uraditi za sebe, za svoj organizam i poboljšanje života. Ako ništa drugo, makar jačajte svoj imunitet, a predlog za vas je da što češće pijete čajeve od đumbira, ili da ga makar koristite kao začin u ishrani.



Ljubav

Jedan šareniš od nedelje kada su partnerski odnosi u pitanju. Posebno je naglašen drugi deo sedmice kao potencijal za eventualnu problematiku. Partner može biti pomalo hirovit i izbrzan a vi ćete biti teški i za kvalitetnu komunikaciju i za kompromis. Ukoliko imate nameru da vaša veza ostane na stabilnim osnovama, potražite način da prevaziđete neke neugodne trenutke, više se potrudite oko druge strane. Slobodni Jarčevi – pun Mesec u vašem polju ljubavi itekako može doneti kulminaciju dešavanja koja su aktuelna u polednje vreme – još uvek vam je sve otvoreno da zakoračite u ljubavnu priču.



Posao

U jednom trenutku imate osećaj da se sve ono što vam je poslovno bitno ubrzava i da ste na korak od realizacije, rešenja. U drugom pak – baš kada ste na korak od cilja morate uložiti ogromnu količinu truda, boriti se sa nekim komunikacijskim i papirološkim problemima i začkoljicama. Venera ulazi u vaše polje karijere, Merkur se vraća u njega – sve ono što je u prethodnom periodu pokrenuto sada može imati svoje ostvarenje, ali to nikako neće ići na lagan način. Budite uporni, pametni i spremni na kompromis.



Novac

Ne igrajte se sa novcem i ne bavite se rizičnim ulaganjima.



Zdravlje

Više obratite pažnju na signale koje vam telo šalje. Odmarajte.




 




VODOLIJA

Hrana

I dalje će sve ono što je slatko biti vaša bolna tačka i mesto iskušenja. Koliko god se trudite da budete karakter, toliko povremeno popustite sami sebi i navalite na slatke zalogaje. Mi savetujemo da umesto toga birate voće i voćne salate, ili ako ništa drugo – crnu čokoladu.



Ljubav

Vaše strpljenje sa partnerom u ovoj nedelji može biti na velikom iskušenju. S jedne strane – nećete se razumeti, oboje ćete terati neku svoju politiku i biti ubeđeni da ste stopostotno u pravu. S druge, ta tenzija koja može postojati u komunikaciji samo će dodatno raspirivati strast i želju između vas dvoje i dovoditi do toga da kao što se burno rapravljate, isto tako burno i mirite. Ova nedelja donosi pikantne, pomalo ljute začine u vaš ljubavni život. Slobodne Vodolije – neko vam se vraća i tim svojim vraćanjem vas opterećuje. Tu je i neko nov sa kim uživate u komunikaciji, flertovanju, slatkom nadmudrivanju.



Posao

Teške misli, teške reči, teške obaveze. Ništa vama u ovoj sedmici neće ići lagano. Pokrenućete i neka pitanja koja su dugo tavorila pod tepihom, a rešenje nisam sigurna da ćete dobiti. Savet – ne tražite polovična rešenja niti budite u fazonu „lako ćemo“ – ako nešto u korenu ne sasečete ili u korenu ne rešite sada – već u nekom skorijem narednom periodu ponovo će vam napraviti problem. Preumorićete se od posla i obaveza, od nerviranja i stresova, od zahtevnih ljudi sa kojima morate da kontaktirate.



Novac

Neke zaostale obaveze dolaze na naplatu.



Zdravlje

I mentalno i fizički ste preumorni. Problemi sa spavanjem.

 



RIBE


Hrana

Ako hoćete da me poslušate, ove sedmice neka češće na vašem stolu bude riba – naročito pastrmka, skuša, oslić – riba koja je manje masna. Takođe, preporuka je da se okrećete voću umesto slatkišima, koje povremeno zaista konzumirate u neumerenim količinama



Ljubav

Koliko će vam početak nedelje doneti emotivni mir i stabilizaciju sa partnerom, toliko će ostatak ovog perioda da vas onespokoji, čak zakoči i donese otežanja u vašoj ljubavnoj vezi. Neki od vas mogu imati osećaj da se partner povlači (neosnovan!) ili će na dnevni red izaći pitanja koja vas uvek bodu u mozak i u kojima ne možete da se usaglasite sa voljenom osobom. Sam kraj nedelje može doneti veći problem u komunikaciji, čak raspravu. Ne idite na tu stranu. Slobodne Ribe – slede vam emotivna iznenađenja – nekima prijatna, nekima baš i ne. U svakom slučaju – biće zanimljivih dešavanja i mnogo priče.



Posao

Suočićete se u ovom periodu sa mnogobrojnim kašnjenjima i otežanim dogovorima. Kasnićete vi, kasniće vaši saradnici, kasniće papiri koje očekujete, biće problema sa tehnikom i kvarova koji će vas vraćati korak unazad. Obim posla se izrazito povećava i vi odjednom nećete znati gde udarate i na koju ćete stranu pre. Slede vam mnogobrojni kontakti, nekima i kraća poslovna putovanja – sa sve nerviranjima jer ništa ne ide onako kako ste vi zamislili i isplanirali. Čuvajte živce, biće vam u ovoj nedelji potrebni.



Novac

Možete se istrošiti više od planiranog, najpre u drugom delu nedelje.



Zdravlje

Moguće prehlade, problemi sa urogenitalnim traktom.





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>