Region

Svet

Region

Državni službenik, sezona 2, četvrta epizoda! Služba je obaveštena o incidentu!

Državni službenik, sezona 2, četvrta epizoda! Služba je obaveštena o incidentu! Fanovi ove serije mogu nove epizode pratiti na Super Star tv-u, kao i na Pinku.

Državni službenik, sezona 2, četvrta epizoda! Služba je obaveštena o incidentu! Screenshoot/Instagram







U predhodnoj epizodi:


Nad Bakračem se vrši pritisak oko Milojevićeve smene, ali je on neodlučan. Nakon pokušaja Ilijine otmice i spašavanja, Lazar se sa porodicom sklonio u hotel, ali ni zajednička briga ni sve što se desilo ne rešava njegov odnos sa Anom.


Smiljan je besan na službu posle smrti ruskih agenata. Lidija je zabrinuta što joj se Ognjen ne javlja, i odlazi sa Bakračem kod njega da proveri da li je dobro. Luiza preko Slavka traži uslugu od Lazara i Ilije jer će mu tako rešiti problem sa Rusima. Nemajući izbora, Ilija i Lazar moraju da krenu u tajnu akciju.








Četvrta epizoda:

Služba je obaveštena o incidentu u Turno Svereninu, međutim nemaju podatke o čemu se zapravo radi, a ne znaju ni da je i Lazar deo svega toga. Luiza je zadovoljna obavljenim zadatkom, ali Ilijine obaveze kod nje još nisu završene.

Sa druge strane, Lidija je iskreno potresena nakon Ognjenove smrti, zbog čega predlaže Bakraču tajni zadatak iako nije dovoljno obučena za to. Lazar traži pomoć od Smiljana Vučetića, a Slavko pred Đurovića stavlja nemoguću molbu.

Inspektor Nebojša, Krle i Ljuba nastavljaju nadzor na Atamanom Krilenkom iako on zna da su oni javili Lazaru da je Ilija bio meta Rusa.




Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>