Svet

Region

Anđelina Džoli i Bred Pit vodili bitku za starateljstvo! Evo kako se završilo!

Anđelina Džoli i Bred Pit su vodili bitku za starateljstvo nad decom! Nakon četiri duge godine sudske borbe - došao je trenutak da neko slavi! Evo kako se završilo!

Anđelina Džoli i Bred Pit vodili bitku za starateljstvo! Evo kako se završilo! Screenshoot/Instagram
Mukotrpnoj sudskoj bici, koju su bivši holivudski par - Anđelina Džoli i Bred Pit vodili za strateljstvo nad decom, konačno se nazire kraj. Izvor blizak advokatskom timu Bred Pita izjavio je:

"Bilo bi gotovo nemoguće da kalifornijski sud razdvoji oca, koji je tako vidno radio na sebi i za dobrobit te dece, posebno od blizanaca", prenoso magazin Newidea.

 

Sa tim na umu, pravni tim pozantog glumca pouzdano je optimističan da će Pitu (56) biti dodeljeno zajednično starateljstvo nad blizancima Noksom i Vivijen Maršelin (12), a vrlo verovatno i nad starijom kćerkom Šajlo (14).
 
Advokati poznatog glumca tvrde da nakon agonije koju je prošao u borbi sa Anđelinom, a za starateljstvo nad decom do koje mu je izuzetno stalo - "Bred će konačno osetiti ukus pobede!"Što se starije, usvojene dece tiče - Paksa (16) i Zahare (15), pravni tim smatra da će njima najverovatnije biti dat izbor od strane sudije -da odluče sa kojim roditeljem žele da žive i da je najverovatnije da će oni odlučiti da žive sa majkom.

 

Medoks (19), koji je tokom i nakon razvoda bio javno na strani majke, zakonski se smatra odraslom osobom i nije deo spora.

 

"Bred zna da je Medoks izgubljen i da tu ništa ne može da učini, ali se nada da će sa ostalom decom uspeti ponovo da izgradi odnos i da nadoknadi četiri izgubljene godine", dodaje izvor.

 Borba za strateljstvo bila je teška i "prljava", a u jednom trenutku Bred je bio predstavljen od strane Anđelininih advokata kao "nepodoban otac" i kao neko ko je sklon piću i porocima i neko na koga se "ne može računati".Par je pre nekog vremena zakopao ratne sekire i pokušao da zarad dece uspostavi normalne odnose, zbog čega su potražili i stručnu pomoć - taj pokušaj je, nažalost, ostao bez uspeha.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>