Zadruga

Parovi

Oglasila se Rialdina sestra: Ona je tu priču sama pustila, izmislila!

Oglasila se Sandra, sestra kontroverzne zadrugarke! Ona je oštro demantovala Sanjine navode i pritom otkrila da je tu priču pustila čuvena kompozitorka. Ona je tu priču sama pustila, izmislila!

Oglasila se Rialdina sestra: Ona je tu priču sama pustila, izmislila! Screenshoot/Instagram




Nakon što je sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" Sanja Stanković iznela priču kako je Rialda Karahasanović bila u vezi sa poznatom domaćom kompozitorkom Aleksandrom Milutinović, i kako joj duguje novac, kontaktirali smo Rialdinu sestru Sandru.

Sandra je oštro demantovala Sanjine navode i pritom otkrila da je tu priču pustila čuvena kompozitorka.


- To je laž, nije tačno. Ona je tu priču sama pustila, izmislila, i da su njih dve bile u vezi i da joj duguje novac. Pričala je po celom gradu. To već svi znaju. Njihovi poslovni putevi su se razišli, pa je proradila sujeta. Rialda ne duguje nikom ništa - rekla je pevačicina sestra.

Rialdina sestra prokomentarisala je i njen dosadašnji boravak u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 4", kao i njeno flertovanje sa Vladimirom Tomovićem.



 



Zadovoljna sam njenim učešćem. Tomović ima taj neki stav prema devojkama, a one su popustljive. Mislim da tu nema ništa osim prijateljstva - rekla je Sandra.


Sandru smo pitali i da li Jovana Tomić Matora, koja poslednjih dana muva Rialdu, ima šanse kod nje, a ona je kratko odgovorila.


Ne, Rialda ne voli žene - rekla je Sandra.



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>