Region

Svet

Region

Stefan Radonjić u seriji Jugoslovenka igra psihopatu! Detalji o liku!

Stefan Radonjić u seriji "Jugoslovenka" koju možete pratiti svakog radnog dana od 20 časova na Pinku, igra psihopatu! Ovo su detalji o njegovom liku. Ambiciozan, inteligentan ali ima i svoju mračnu stranu...

Stefan Radonjić u seriji Jugoslovenka igra psihopatu! Detalji o liku! Screenshoot/Instagram


 
Mladog glumca Stefana Radonjića gledamo svake radne večeri od 20 časova u novoj hit Pinkovoj seriji "Jugoslovenka". On ima veoma specifičnu ulogu, s obzirom na to da u seriji igra lik Stefana Ristića, jedinca ove porodice koji je psihopata.


Ristić je ambiciozan, veoma je inteligentan, a devojke padaju na njegov šarm. Ipak, on ima svoje mračne strane - lišen je emocija, izuzetno je lenj, a i ne bira sredstva koja će mu pomoći da dođe do cilja.


 

Serija Jugoslovenka prikovala gledaoce za male ekrane! (VIDEO)








Izuzetno malipulativan, inteligencijom nadoknađuje manjak osećanja, a kao i sve psihopate, sposoban je da odglumi emocije. Pošto je ne oseća, Stefan ne može da proceni njen intenzitet i trajanje, zbog čega često menja raspoloženje.




 



Tako da ovaj šarmantni mladić u trenu zna da se pretvori u opasnu i osvetoljubivu osobu koja ne može da kontroliše svoju ljubomoru, posesivnost i zavist.


Kroz koje situacije će sve prolaziti lik Stefana Ristića koji igra glumac Stefan Radonjić ostaje nam da vidimo u narednim epizodama, zato pretite svakoga dana od 20 časova na TV Pink seriju "Jugoslovenka" koja je već u prvim minutima emitovanja oduševila publiku širom regiona.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>