TV Show

Parovi

Da li se Miki Đuričić vraća u rijaliti Zadruga 4?! Ovo je njegova strana priče!

Nova uzbudljiva epizoda! Nakon diskvalifikacije, bivši zadrugar stiže u "Ami G show"! Da li se Miki Đuričić vraća u rijaliti Zadruga 4?! Ovo je njegova strana priče! 

Da li se Miki Đuričić vraća u rijaliti Zadruga 4?! Ovo je njegova strana priče! Screenshoot/Instagram




Nova uzbudljiva epizoda najgledanije lejt najt emisije “Amidži šou” je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Kod Ognjena Amidžića u studio stiže aktuelna ekipa, kao i uvek – pevačica i pobednica prve sezone “Zadruge” Kristina Kija Kockar, legenda narodne muzike Radiša Trajković Đani, rijaliti veteran Miki Đuričić i popularni harmonikaš Aca Sofronijević.

Rijaliti igrač sa dugim stažom Miki Đuričić ušao je u “Zadrugu 4” obećavši da će sve biti drugačije sada kada je postao otac i da će se suzdržati od sukoba kako bi što duže ostao i obezbedio svoju porodicu. 

Međutim, Miki je nakon mesec dana od početka rijalitija fizički nasrnuo na Vladimira Tomovića, zbog čega je automatski diskvalifikovan. Njihov žestoki sukob bio je glavna tema u svim medijima, a Miki će se po prvi put oglasiti u emisiji “Amidži šou”. 



 



Da li je mogao biti izbegnut fizički sukob, da li i on krivi svog rijaliti druga Frana Pujasa za diskvalifikaciju i kakvi su mu sada planovi, Miki otkriva ovog utorka na TV Pink.


Nakon veoma uspešne duetske pesme “Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda”, koja za tri meseca ima skoro 8.000.000 pregleda, u studio stižu Kija i Đani.

Kijin vrtoglavi uspeh počeo je pobedom u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija – snimila je nekoliko veoma uspešnih pesama otišla na američku turneju, napisala knjigu, a oprobala se i kao glumica. Kija je pre nekoliko dana objavila još jednu duetsku pesmu “Sviđaš mi se” sa reperom Kimom, a o tome kako je pandemija uticala na njenu karijeru, šta planira dalje, da li je zadovoljna uspehom pesme i kako joj se dopada glumačka profesija, Kija će govoriti u emisiji “Amidži šou”. 












Naravno, u razgovoru sa Ognjenom dotaći će se i teme koja zanima sve – šta misli o učešću svoje mame Nadice Zeljković u “Zadruzi 4”, ali i o ostalim zadrugarima i njihovim odnosima.





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>