Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 12. do 18. oktobra! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Nedeljni horoskop za period od 12. do 18. oktobra 2020. godine! Strelčevi, nemojte da idete u ono što vama nije svojstveno i da primećujete samo ono što je loše i što vam ne odgovara. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Nedeljni horoskop od 12. do 18. oktobra! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus






STRELAC

Hrana

Trude se Strelčevi da budu umereni ili da se zdravije hrane. Ne poričem, stvarno ste rešili da se sredite u ovom segmentu. E sad, drugi je problem što vam se sve nekako nameće da grešite, da kršite sopstvena pravila…u prevodu – ne možete da odolite nekim namirnicama, pa nikako…



Ljubav

Ok, ne mogu da kažem da je situacija sjajna u vašim emotivnim relacijama ali nije baš ni toliko loša koliko vi umete povremeno da ubeđujete sebe. Nemojte da idete u ono što vama nije svojstveno I da primećujete samo ono što je loše I što vam ne odgovara. Vratite se u svoj stari model ponašanja I osećanja – pun optimizma I radosti I videćete da te neke sitnice koje su vas do sada bole u mozak više nećete primećivati. U prevodu – ovo može da bude dobra nedelja, ne kvarite je. Slobodni Strelčevi – možda nećete ostvariti baš sve svoje ljubavne želje ali ćete se dobro zabaviti i provesti!



Posao

Brzina u dešavanjima I talas neočekivanih situacija, informacija I gužve u svakom delu vašeg poslovnog života se nastavlja. Vi lično imate osećaj da gro toga propuštate I ne završavate na pravi način, da čistite samo sitnice a da ona krupna pitanja ostaju nerešena – verovatno to sada jeste zaista tako, ali I ovo što sada radite nije loše ni malo, obzirom na okolnosti kojima ste okruženi. Vaše je da date sve od sebe I da se potrudite – nešto će se rešiti odmah, a za nešto će biti potrebno više vremena u narednim nedeljama.



Novac

Taman koliko vam treba. Da, znam – to nije istina, ali bolje išta nego ništa.



Zdravlje

Problemi sa spavanjem, glavobolje I manjak odmora.

 



JARAC



Hrana

Jarčevi ove sedmice svaki svoj obrok pripremaju sa posebnom pažnjom. Uživaju i u pripremi, ali i u degustaciji, kao i u zadovoljnim osmesima onih koje su pozvali na ručak….Pravi je trenutak i da isprobate neke nove recepte ili mešavine začina. Uživajte.



Ljubav

Još jedan test vaših emotivnih relacija ide u ovoj sedmici. Parovi koji su stabilni će ga proći bez problema, trudiće se da kroz komunikaciju osvetle potencijalni problem ili teškoću, da razgovaraju o tome i pronađu zajedničko rešenje. Nestabilni parovi će biti skloni da problem potiskuju u drugi plan, da se prave da ne postoji I da se bave nevažnim temama. Ukoliko ste vi u ovoj grupaciji, budite svesni – problem raste i nema nameru sam od sebe da ode. Posvetite se njegovom rešavanju dok još imate vremena. Slobodni Jarčevi – flertovanje. Lepo, slatko, zanimljivo I kratko. Biće nastavka, da znate.



Posao

Drugi vas požuruju po nekim pitanjima, gurkaju vas I podstiču a to vam se ne dopada. Pre nego što se u potpunosti zatvorite za ovakve situacije razmislite malo I sagledajte je bez vašeg urođenog skepticizma. Meni deluje da nešto od ovih predloga I “gurkanja” ne bi bilo ni malo loše po vas. Sa autoritetima nemojte da se nadmudrujete u ovoj sedmici – da, sigurna sam da znate mnogo bolje od njih, ali ne izgleda mi da bi se njima dopalo da im solite mozak I govorite šta je potrebno da urade.



Novac

Nešto pojačani troškovi.


Zdravlje

Malo će vas mučiti hronične boljke.




 




VODOLIJA

Hrana

Ove su sedmice Vodolije u potpunosti nepredvidive, pa čak i kada je hrana u pitanju. Želećete da probate i nove ukuse, ali i da uživate u omiljenoj hrani. Potrebno vam je dosta energije, pa preporučujemo meso, jaja, banane, i naravno – puno voća i povrća.



Ljubav

Kvadrat vašeg vladara Saturna sa Suncem koje predstavlja vaše partnere, kao I opozicija retrogradnog Marsa iz vašeg polja komunikacije na to isto Sunce stvarno ne obećavaju neku preterano ljubavnu sedmicu. Previše je ovde hladnoće I nervoze da bismo mogli da kažemo da ćete vas dvoje uživati u zajedničkim trenucima. Možete malo da se čupate na strast, ali ovo su slaba I kratkotrajna “čupanja” I suštinski ne rešavaju problem. Slobodne Vodolije – da ima dešavanja sa suprotnim polom, ima. Da bilo koje od tih dešavanja ide u onom pravcu koji vi priželjkujete – ma nema ništa od toga.



Posao

Svi oko vas vas nerviraju. Neko vas nervira zato što je dosadan, neko zato što je lenj, neko zato što vas konstantno ometa, neko zato što ne ume jasno da kaže šta misli I da ide u suštinu već okoliša kao kiša oko Kragujevca, neko vas iznervira čim progovori. U suštini, malo se vama smučilo sve ono što se dešava oko vas I zato ste naježeni I samo čekate da vam neko nešto kaže da biste mogli da dignete revoluciju. E, nemojte da se brinete – I vi nervirate sve oko sebe, tako da je trenutno nerešen rezultat.



Novac

Para ima, ali mira u vašoj glavi po ovom pitanju – nema.


Zdravlje

Kad biste mogli da kulirate I odmarate češće, možda bi se taj zemljotres u vašoj glavi I stomaku smirio.

 



RIBE

Hrana

Neki od vas su već primetili da su se zaokruglili, što je posledica lošeg načina ishrane, ali i preterivanja sa grickalicama, slatkišima. Da biste oporavili svoj organizam, potrebna vam je lagana hrana, sa manje mesa, ali više svežeg i barenog povrća.



Ljubav

Partnera čas obožavate, a čas vas nervira. Ne kažem ovog puta da je greška samo u vama I u vašem načinu razmišljanja, ne. Evidentno je da vaše dražesno biće ima zaista neka, pomalo čudna ponašanja. Čas je romantični anđelak, a čas vas nemilosrdno bode u mozak postupcima I rečima. Samo nemojte da se uplićete u neke sumnje I ljubomorisanja jer to može otvoriti Pandorinu kutiju pa će biti džumbusa. Volite se I dalje, čas divno čas uz nerviranje. Slobodne Ribe – neko zanimljiv je tu, postoji povremeni kontakt i komunikacija i to, sa malo sreće – možda i može otići u nekom ozbiljnijem pravcu.



Posao

Ne mogu da kažem da vam je nedelja mirna I stabilna u poslovnom segmentu, jer nije. No, čini mi se da ste u dužem prethodnom vremenskom perodu nekako ipak navikli da do svega što želite morate stići polako I uz veliku količinu stresa. Ima nesporazuma, ima kratkotrajnih konfuzija I brljotina, ali sve ovo je prolazno I krajnji rezultat će biti dobar po vas. Ok, moraćete da ispravljate mnogo tuđih grešaka, što vas jednim delom opterećuje ali drugim vam daje priliku da pokažete svo vaše znanje I umeće.



Novac

Troškovi, troškovi…..

Zdravlje

Naglašen stres, premalo odmora I ne baš adekvatna ishrana.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>