Style

Ljubav

Vikend astro izveštaj: 10. i 11. oktobar 2020. godine!

Vikend astro izveštaj: 10. i 11. oktobar 2020. godine! Možete se setiti onih koje ste voleli, a više nisu sa vama. Možete imati osećaj da ste propustili ili izgubili mnogo vremena na nešto što vas čini upravo ranjivim i nesigurnim. 

Vikend astro izveštaj: 10. i 11. oktobar 2020. godine! Svet Plus




Poslednja Četvrtina Meseca na snazi od jutros od 2:40am gde Mesec u znaku Raka u kvadratu sa Suncem u znaku Vage na 17 stepenu, nose mali sukob izmedju podsvesnog i svesnog, javnog i skrivenog, pojacanu oscilaciju na porodicnom partnerskom nivou. 



Možete se setiti onih koje ste voleli, a više nisu sa vama. Možete imati osećaj da ste propustili ili izgubili mnogo vremena na nešto što vas čini upravo ranjivim i nesigurnim. 

Velika trošenja na decu, osećaj nerazumevanja najbližih. Porast nagle tuge, pa sreće. 

Stomak danas može da oseti svaku vibraciju tela. Negde će nam biti bitno kako nas drugi vide i da se ne osramotimo javno ili kod drugih, pa možemo prezivljavati i kriti dobro ono što drugi ne treba da vide. 

Neka nostalgija u daljini, pojačan boemski duh i emotivne krize. Osećaj jake povređenosti zbog ogromne težnje ka savršenom. A savršenstvo ste vi, danas vam baš i ne treba toliko potvrda drugih. 




 




Mnogi danas mogu patiti svakako zbog usamljenosti ili unutrašnje težnje ka većoj posvećenosti i ljubavi koju žele. Ipak, Mesec će gurati da se bavimo domom, uređenjem, da ipak probudimo neku želju da prostor u kome najviše boravimo uredimo da nas baš oraspoloži i može, svakako. 


Ova Poslednja Četvrtina Meseca nosi jednu nervoznu energiju, ali osećaj razočarenja jer podsvesno upijamo svaki detalj svoje prošlosti i onog što smo ostavili iza sebe. Očekivanja velika. Jaka intuicija, a bilo bi dobro ako ste zapamtili i neki svoj san. Ovaj vikend može da donese da se nesto prozivi. 


Mesec od podneva u kvadratu i sa Rx Marsom pa posebno donosi pojačane svađe, konflikte, nervozu, brzoplete zaključke. Opozicija sa Plutonom posebno moze doneti vreme ljubomore, opsesivnih želja, uvredljivosti, oštrine i osećanja pritisaka. U ovoj fazi posebno svi oni crni dani, misli, energije drugih izlaze na površinu, ali i sami moramo da se malo više očistimo sami od sebe. 




 



Od 18h opozicija sa Saturnom nosi osećaj pesimizma, nesigurnosti, odlaganja, zakasnjenja, umora. Vreme do ponoći nije preporučljivo za velike akcije, odluke jer ce Mesec biti u praznom hodu i doneti da nebo želi pauzu.


Danas je jako vazan kontakt sa vodom, ali i vreme kada je dobro odvojiti vreme za sebe i neku dobru meditaciju i punjenje baterija na način koji vam je potreban. 

U osetljivosti želudac, kičma, zubi. 
U osetljivosti uređaji i pojačani kvarovi. 


Danas neka iskušenja sa neba stižu i u vidu susreta i telepatije pa nebo može da smisli da vas ojača u vezi sa osobama iz prošlosti. Ali takođe vas tera da zavolite i sebe, jer vreme je...



 




Nedelja, 11.10.


Mesec menja znak i ulazi u vatreni fiksni znak Lav. Privlašenje pažnje, malo vise drame, stresa, nestrpljenja, ali i kreativnije energije i snažnijih emocija. 

Ipak, ovaj vikend nosi da moze da dolazi do naglih prekida emotivnih veza i osetljivosti na polju komunikacije na šta bi trebalo obratiti pažnju i ovog dana posebno od večernjih časova kada će Mesec imati veoma stresan aspekt sa Rx Uranom i Merkurom pa tu može itekako dolaziti do napetosti, stresa, nerazumevanja. 

Vozači opreznost posebno od 19h, strpljiva i opreznija vožnja.
 
Ovaj dan neće prijati kardiovaskularnim bolesnicima. U porastu apatičnost, depresije i samoubistva. 


Ipak, Venera danas u snažnom trigonu sa Rx Uranom moze doneti i prijatna iznenadjenja, poklone, ponude za posao i potrebu da nešto novo promenimo/ pokrenemo.

Neće biti neobična nova poznastva i upoznavanja, nagli počeci novih veza. Sunce u kvadratu sa Jupiterom donosi da ovaj vikend može doneti preterivanja, nedostatak samopouzdanja, ali i sklonost da polažemo mnogo energije na nešto što nam donosi lini napredak. Obratite pažnju na to! 




 



Od jedne potištene energije u subotu, pokrenuće se nagla euforija i sreća u nedelju, pa ponovni pad u večernjim časovima. 


Ništa nije nemoguće. Ali negde na kraju tunela univerzum sprema nešto novo što je potrebno da prepoznate. Nebo ima lepe boje ovog vikenda, a traži da bacite stari kamen spoticanja i nađete neku novu energiju. Bez obzira na suočavanja i suze koje će biti baš u porastu, očistite sebe od sebe i krenite novim stazama svog neba. 




 

 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>