Zadruga

Parovi

Turbulentna noć u rijalitiju Zadruga 4! (VIDEO)

Zadrugari su se prošle noći družili sa Milanom Miloševićem u emisijama "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Nakon izbora potrčka, Anđelo i Tomović stavili tačku na prijateljstvo! Jovana prolila gorke suze pa Tomoviću priredila hladan tuš! Turbulentna noć u rijalitiju Zadruga 4!

Turbulentna noć u rijalitiju Zadruga 4! (VIDEO) Svet Plus




Noć za nama u "Zadruzi" obeležio je izbor potrčka, ali i emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tokom emisije otkrivale su mnoge tajne, razlog raspada "čopora", ali i odnos bivših ljubavnika.


Lepi Mića kao ovonedeljni vođa smatrao je da Maja Marković i Alen Hadrović treba da definišu njihov odnos, jer se od početka rijaltija ne razdvajaju, iako Maja ima verenika van Zadruge, pa je zbog toga njih dvoje postavio za ovonedeljne potrčke. Pošto je zavšen izbor potrčka, Mića je morao da izabere omiljenu osobu, a tu titulu je ovaj put dodelio Jovani Ljubisavljević, koja će ove nedelje spavati u hotelu.







 



Jovani Ljubisavljević je juče bila godišnjica veze. Ona je ceo dan čekala poklon od svog dečka koji nije stigao. Svi u Beloj kući su smatrali da je to zbog njenog prisnog odnosa sa Vladimirom Tomovićem.



Jeste, on je jedini koji me nasmeje i mi imamo prijateljsku relaciju sa moje strane, on je slobodan ali svakako nije zaljubljen. Ja i da sam sloboda ja bih ovde bila sama, i mislim da je to jasno onome kome treba. Ja sam neko ko ne igre igrice, i krivo mi je što se moja ljubaznost napolju kategoriše kao flert. Ja ništa ne osećam prema Tomoviću, ali mi se sve nameće! - rekla je Jovana.


Jovana je ipak odlučila da želi zbog svega da se distancira od Vladimira, jer ne želi da doživljava više stresove i da plače konstantno zbog cele situacije.

Više o svemu pogledajte u nastavku teksta.



 




Sledeća situacija koja je obeležila prethodnu noć je prekid prijateljstva Vladimira Tomovića i Anđela Rankovića. Opšti haos je nastao kada Anđelo ispričao zadrugarima razlog svađe.



Bilo je tu par razloga što se ne družimo. Jedan je hrana, drugi je naš odnos zbog devojaka i treći je to kako je okarakterisao Natašu posle našeg odnosa - rekao je Anđelo.



Anđelu je takođe zasmetalo što ga porede sa Tomovićem, pa je rešio da se distancira. Njih dvojica su u toku noći nasamo razgovarali u dvorištu, a da su sredili njihov odnos. ostaje nam da pratimo Zadrugu i saznamo.









 


Od kako je Bora Santana ušao u Zadrugu, još veći haos je nastao između odnosa Milice Kemez i Dragane Mitrović. Dragana je iskoristila priliku da se približi Bori dok Milica ne gleda. Ceo haos je nastao jer je Dragana slagala stvari Bori što je Milicu povredilo.



Milica je u toku noći pokušala u više navrata da razgovara sa Borom ali joj nije uspevalo.



Neću ti ništa ovde, želim ti sve najbolje. Rekao sam Ermini da imam devojku da bi ti rekla. Sad nijedna devojka neće hteti da bleji sa mnom - rekao je Bora.


Nisi se pitao kako je meni bilo kad sam čula za to - rekla je Milica.


Milica je nakon toga sela kod Bore u krevet, zagrlila ga i rekla mu je da joj je nedostajao.








 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>