Zadruga

Parovi

Zadruga 4: Ljiljana Stevanović počela sa botoksom, sa 35 godina!

Ljiljana Stevanović Lili, učesnica rijalitija "Zadruga 4" počela je sa botoksom, sa 35 godina. U estetsku hirurgiju uložila je 20 000 evra. Sada je bukvalno druga osoba kada je izgled u pitanju.

Zadruga 4: Ljiljana Stevanović počela sa botoksom, sa 35 godina! Foto: Facebook
Ljiljana Stevanović Lili, nekadašnja inspektorka, pre nekoliko dana ispričala je Mariji Kulić da je uložila preko 20.000 evra u estetske korekcije.

Ona je tad progovorila da je sa 35 godina počela sa botoksom.
- Na vreme sam rešila da se sređujem kod hirurga, ali i da radim manje korekcije na telu i stavljam silikone. Nisam bila zadovoljna, pa sam povećala grudi, a onda i usta - ispričala je ona.

- Ni nos mi nije bio baš savršen, pa sam ga smanjivala. Istetovirala sam obrve jer volim da budu malo jače, a nedavno sam uradila i ove popularne mačkaste oči. Jedino mi brada ne izgleda baš savršeno jer imam proširene pore, uvek mi deluje nekako smežurano - dodala je zadrugarka.


 Bockam bradu do besvesti, ali ne vredi, ne pomaže ništa. Ja, inače, ne volim da pričam o tome, o tim operacijama, sad si me malo zatekla, pa sam ti sve ispričala. Mnogi mi kažu da sam bila mnogo lepša pre operacija, ali ja sam ovako zadovoljna - rekla je ona.

Teško da se igde može naći Ljiljina fotografija pre svih zahvata koje je uradila.

Evo jedne fotografije od pre 4 godine:


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>