Region

Svet

Romana Panić ulazi u rijaliti Zadruga 4! Detalji hapšenja!

Romana Panić je pre skoro dva meseca puštena je iz zatvora u Brizbejnu, u Australiji, gde je bila zbog pljačke bankomata, a kako „Alo!“ piše ona ulazi u rijaliti "Zadruga 4". Otkriva i detalje hapšenja!

Romana Panić ulazi u rijaliti Zadruga 4! Detalji hapšenja! Screenshoot/Instagram Romana je nedavno prihvatila ponudu produkcije da za 100.000 evra uđe u rijaliti „Zadruga 4“, u kojem će, između ostalog, ispričati kako je završila iza rešetaka!

- Producenti ovog rijaliti programa kontaktirali su sa Romanom čim je stigla iz Australije u Srbiju. U prvi mah nije želela ni da sasluša poslovnu ponudu, koja je, doduše, bila znatno manja od ove poslednje koju je nedavno prihvatila, a koja doseže neverovatnih 100.000 evra. Za taj novac je pristala i da ispriča sve detalje pljačke i hapšenja - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici. Kako nam je rekao, Panićeva je nekoliko puta odlazila na ružičastu televiziju i tajno se sastajala sa glavnim producentima i svaki put je imala nove zahteve, a tek nedavno je uspela da se nagodi - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici i objašnjava zbog čega je Romana Panić prvo odbijala ponude. 


- Prvo su joj nudili znatno manji honorar, ali ona nije želela ni da čuje. Osim što je podigla sebi cenu za neverovatnih 100.000 evra, zahtevala je i da ne bude svih devet meseci u rijalitiju, već da ostane maksimalno pet - ispričao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao da je imala još neke zahteve.


- Tražila je frizera jednom nedeljno, kao i da ne bude kažnjavana ako spava duže od ostalih zadrugara. Da joj se ne oduzimaju honorari i da deo novca dobije na ruke, pred sam ulazak u rijaliti - ispričao je izvor za „Alo!“.

Kako smo saznali, Romana Panić bi u „belu kuću“ trebalo da se useli pred Novu godinu.

- Pre nego što uđe u najgledaniji rijaliti šou program na ovim prostorima, moraće da reši probleme s australijskim vlastima i da izmiri dugovanja koja ima prema njima. Deo novca koji je tražila na ruke upravo je za tu svrhu namenjen - ispričao je izvor za „Alo!“.


Podsećanja radi, Romana i njen verenik su početkom ove godine, u australijskom gradu Brizbejnu, izvršili krivično delo pljačka bankomata, čime su protivpravno prisvojili na desetine hiljada evra. Oboje su uhapšeni u policijskoj akciji, a nakon što su nekoliko meseci proveli u tamošnjem zatvoru, nedavno su izručeni našoj zemlji.  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs


>