Region

Svet

Bane Mojićević konačno priznao da se razišao sa suprugom!

Neko vreme se nagađalo, a sada je definitivno kraj! Bane Mojićević konačno priznao da se razišao sa suprugom i da tu nema nekih konkretnih razloga! Progovorio je o podeli imovine! Bez drame i skandala!

Bane Mojićević konačno priznao da se razišao sa suprugom! Screenshoot/Instagram
Nekadašnji učesnik i prvi pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Bane Mojićević sve do sada je ćutao o razvodu od supruge Milice, a sada je konačno odlučio da progovori.


"Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Ono što mogu da kažem je da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo", rekao je Bane, dok je od ranije poznato da su imali problema u bračnoj zajednici."Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa", dodao je Mojićević, pa se dotakao teme imovine, koju su stekli zajedno tokom braka.

"Lako smo se dogovorili oko podele imovine, sve smo to zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje", zaključio je on. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>