Style

Ljubav

Nedeljni horoskop - 21.-27.09.2020. god. Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop - 21.-27.09.2020. god. Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Jarčevi, ništa nije pod vašom kontrolom u ovoj nedelji i verujem da to vrlo frustrirajuće deluje na vas. No, takav vam je period pa gledajte da se na najbolji mogući način izborite sa njim. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop - 21.-27.09.2020. god. Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus






STRELAC



Hrana

Potrebna vam je umerenost kada je ishrana u pitanju. Umesto da to praktikujete, vi kao da puštate da loše navike nadvladaju i uzmu primat. U periodu ste kada možete ograničiti sebe I nekim namirnicama, ili samom dosadašnjem načinu ishrane reći – stop!



Ljubav

Dokle god emociju i strast gurate u prvi plan, sve će biti kako treba. U ovoj nedelji je najbolje da ćutite i da se volite, ništa drugo. Jer, komunikacija će vam biti kamen spoticanja, dogovori će biti komplikovani i teški, koje god pitanje da pokrenete – vrlo brzo ćete naići na prepreke, zastoj i nemogućnost da se usaglasite. Nema pobednika u raspravama u ovoj sedmici, to neka vam bude na pameti. Zato ih ni ne pokrećite. Slobodni Strelčevi – slatki i primamljivi izazovi, uživanja koja vas zovu da zaronite u njih i da se prepustite. Pa uradite to, ako vam se već nudi. Ne razmišljajte previše, od toga glava može da zaboli.



Posao

Dok će neke poslovne situacije da se odvijaju bez ikakvih problema i zastoja i tu ćete se snalaziti kao riba u vodi…..postojaće i one druge, sa kojima lepo ne znate šta da uradite. A čini mi se da će ovih drugih u ovoj sedmici biti više. Ili će vam one biti posebno važne i bitne, a nećete moći da ih rešite na zadovoljavajući način. Očekujte i probleme sa papirima, dozvolama, ugovorima, dogovorima. U svemu što radite postojaće jedan element blokade i nerviranje zbog toga što ne možete da to obavite odmah.



Novac

Pa….smeše vam se neki veći troškovi u ovoj nedelji…



Zdravlje

Ne preterujte ni u čemu. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.



 

JARAC



Hrana

Ova vam nedelja donosi umerenost, odgovornost prema sebi I stvaranje pravilnih navika kada je ishrana u pitanju. Odličan je momenat da krenete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Potrudite se samo da na vašem jelovniku bude više variva, kuvane hrane.



Ljubav

Ništa nije pod vašom kontrolom u ovoj nedelji i verujem da to vrlo frustrirajuće deluje na vas. No, takav vam je period pa gledajte da se na najbolji mogući način izborite sa njim. Sve što se vezuje za partnera, za dom, za porodicu – donosi vam glavobolje i glavolomke. Čak i kada ste voljena osoba i vi u potpunom saglasju – postoje situacije i okolnosti oko vas koje vam donose težinu, pritiske, promene u poslednjem trenutku. Pripremite svu svoju Jarčevsku strpljivost – trebaće vam. Slobodni Jarčevi – možete da se družite, možete pomalkice i da flertujete – više od toga bilo bi zaista čudo.



Posao

Ono na šta svakako možete računati jeste da je pred vama jedna aktivna i puna dešavanja sedmica. Naravno, ja vam to u stvari na lep način kažem da ćete se polomiti, da nećete znati gde udarate, da ćete se do iznemoglosti boriti na dnevnoj bazi, da će vam drugi biti teški kao crna zemlja, a i vi njima takođe. Ono što želite brzo ići će sporo, a tamo gde hoćete da usporite i da idete lagano – sve će se odvijati haotično i u punoj brzini. No, da li ćete vi pokleknuti? Ma jok, gurate dalje vrlo uporno.



Novac

Kašnjenje isplata ili umanjenje priliva koje ste očekivali.



Zdravlje

Problemi sa kičmom, ekstremitetima, zubima.

 



 




VODOLIJA



Hrana

Teško ćete tokom ove nedelje odolevati iskušenjima kada je hrana u pitanju. Ili ćete pak varirati – jedan dan ćete uspeti da održite režim ishrane koji ste započeli, da bi već sledećeg navalili na omiljenu klopu. Promenljivo, nema šta…



Ljubav

To šta se dešava u vašoj glavi, kakve bure i oluje – to samo vi znate. Evidentno je da je tu mnogo strahova, nedoumica, nesigurnosti, preispitivanja i sebe i druge strane i celokupnog odnosa. Partner svojim rečima i postupcima dodatno doprinosi da se taj mentalni segment još više uzburkava i talasa. Budi vam strahove, budi nesigurnost, budi ljubomoru. No, to se sve dešava iznutra, a šta je spolja? Pa, spolja se vas dvoje smeškate jedno drugom i pravite se da je sve u redu. Slobodne Vodolije – čekate nešto, pratite, odmeravate, tražite trenutak za dejstvo….ili se nadate da će druga strana povući potez.



Posao

Sve što radite radićete sa težinom i preskačući prepreke koje nemilosrdno istrčavaju svakog trenutka na vaš put. Prepreke kroz ljude, kroz okolnosti, kroz papirološke probleme, kroz probleme sa tehnikom i u dogovorima. No, oni oko vas to neće videti (osim možda u retkim trenucima kad vam maska spadne sa lica i kada puknete kao licna), videće samo nasmejano lice, aktivnu i ažurnu osobu koja svoj posao obavlja savršeno. To „licnasto pucanje“ probajte da preskočite, ne trebaju vam rasprave...



Novac

Finansijski prilivi se poboljšavaju, ali paralelno – troškovi se povećavaju…



Zdravlje

Mutan period za vas. Pojačan stres, meteoropatske reakcije, anksioznost.

 



RIBE



Hrana

Vi ćete ove nedelje I da jedete I da ne jedete na nervnoj bazi. U prevodu – čas ćete se tešiti hranom, čas ćete u potpunosti zaboraviti da ste preskočili obrok. Ili dva. Kako će se ovo odraziti na vaš stomak I na vaše zdravlje, to je već pitanje.



Ljubav

U ovom periodu vaš ljubavni život je borba neprestana. Što sa sobom, što sa partnerom, što sa okolnostima koje baš i nisu na vašoj strani. Voljena osoba i vi se trenutno baš i ne razumete, ali možda je poenta baš u tome da vi lično ne možete da prihvatite da osoba preko puta vas ne razmišlja i ne deluje isto kao vi. To će biti moguće samo onda kada budete u vezi sami sa sobom. Dokle god ste sa drugom osobom, morate razumeti da ona ima pravo na svoje mišljenje i gledište. U prevodu – veza vam je snažna, vi ste dobro, ali pravite probleme sami sebi. Slobodne Ribe – flertovanje preko posla.



Posao

Teško vam je da se sa nekim situacijama u poslovnoj sferi izborite tokom ove sedmice, jer je potrebno da budete maksimalno racionalni i praktični a time možete dovesti druge osobe u problem. Ne možete istovremeno učiniti ispravnu stvar i da svima bude dobro – postoje šanse da ćete ispravnim delovanjem doći u sukob sa nekim ljudima. Trebali biste da radite po svojoj savesti, šta god to donelo. Ova vam je nedelja prilično zahtevna i komplikovana. Pripremite se da bijete skoro pa svakodnevne bitke.



Novac

Troškovi se gomilaju.



Zdravlje

Nije sjajno, ali je korektno.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>