Style

Ljubav

Nedeljni horoskop - 21.-27.09.2020. god. Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop - 21.-27.09.2020. god. Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lavovi, neke neprijatne teme mogu biti iznete na dnevni red, a zajedno sa njima i rasprava. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop - 21.-27.09.2020. god. Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus





LAV

Hrana

Hleb I pecivo od integralnog brašna, žitarice od celog zrna, integralni pirinač, jabuke, orašasti plodovi, bobičasto voće. Sve ovo će pomoći vašem varenju, ali vam I doneti dovoljno energije. Izbegavajte slatkiše, a ako baš ne možete da izdržite – jedite crnu čokoladu


Ljubav

Dogovori i komunikacija sa partnerom su u ovoj nedelji izuzetno problematični. Čak i ako oboje budete spremni na kompromis, nešto će se dešavati što će donositi teskobu, non stop ćete imati saplitanja i prepreke. Naravno, sve ovo može biti dodatno komplikovano ukoliko ste oboje u fazi da najpre gledate sebe i svoje prioritete – tek onda ne postoji teorijska šansa da do usklađivanja dođe. Šta više, neke neprijatne teme mogu biti iznete na dnevni red, a zajedno sa njima – i rasprava. Slobodni Lavovi – neka priča se polako gradi, korak po korak ide približavanje. Jeste teško i sporo, ali ide.



Posao

Neke dobre poteze jeste povukli u protekloj nedelji, nije problem u tome. Problem je što očekujete realizaciju odmah, a to je sada maltene pa nemoguće za izvesti. U ovoj sedmici čak možete očekivati da se suočite sa preprekama na koje niste računali. Moguće su neprijatne informacije… Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi. Ono što je važno jeste da laganim tempom gradite neku stabilniju poslovnu budućnost, ali će to biti više primetno tek u mesecima koji dolaze.



Novac

Još uvek ste u fazi kada lakše privlačite novac. Pametno ga koristite.



Zdravlje

Bolovi u ekstremitetima, povrede. Budite oprezniji u saobraćaju.

 



DEVICA 

Hrana

Kao da u ovoj nedelji imate premalo vremena da sednete, da uživate u obrocima u krugu porodice. Mesto vas neće držati, pa će obroci « s nogu » postati maltene pa svakodnevna stvar kod vas. Izbegavajte koliko god možete brzu hranu, pekare, pojedite povremeno nešto i « na kašiku ».



Ljubav

Dosta komplikovani aspekti vašeg vladara Merkura tokom većeg dela ove sedmice govore u prilog tome da u odnosu sa voljenom osobom sada treba uneti mir, spokoj i prilagodljivost jer ćete jedino na taj način zaobići posledice drugačijeg delanja. A te posledice mogu biti rasprave, ćutanje i distanciranje od partnera, teške teme i pitanja koja sada ionako ne mogu biti rešena, samo će doneti nemir oboma. Slobodne Device – želje su jedno, realizacija je nešto potpuno drugo. Koliko god da su želje u ovom trenutku jake, malo je verovatno da ih možete dohvatiti i uvući u naručje.



Posao

Moguće je da ćete shvatiti da ste ćapili prevelik zalogaj i da neće biti baš tako lako izboriti se sa njim. U prevodu – koliko god da je nešto tokom protekle nedelje krenulo obećavajuće, sada dolazi do zastoja. Ima smisla taj zastoj jer neke stvari se moraju preispitati, neka papirologija dodatno proveriti, neke stavke dogovora ili ugovora staviti na dodatno razmatranje. Ovo je nedelja koja od vas očekuje posvećenost, baš u onim najkompleksnijim i najtežim, nervirajućim momentima. Idite polako.



Novac

Troškovi se gomilaju, dosta toga treba ispoštovati u ovoj nedelji.



Zdravlje

Mentalni i fizički zamor. Moguće su i povrede. Hronični problemi se jače aktiviraju.





 





VAGA 


Hrana

Ukoliko ne budete vodili računa i bili odmereni po pitanju ishrane, u ovoj ćete se sedmici češće nego inače suočavati sa stomačnim problemima. Ne možete da odolite nekim namirnicama i to je skroz okej – ali probajte da budete umereniji.



Ljubav

Vage moraju da mere reči tokom ove sedmice. No, to što ćete odmeriti ne znači da će situacija u emotivnom partnerstvu biti savršena. Od druge strane idu „bockalice“ na koje vi itekako možete odreagovati. Za voljenu osobu i vas bi bilo najbolje da se ove nedelje samo volite, strasno – batalite ozbiljne teme i pitanja bitna za vašu vezu – sada se tu ne može pronaći rešenje, možete se samo isposvađati…..ili zaćutati. Slobodne Vage – energija, emocija i vatreni fluid rastu između vas i osobe koja vam je simpatična. Da li to znači da će se nešto konkretno dogoditi? Paa….mislim da je to još uvek teško.



Posao

Taman ćete završiti sa jednom obavezom i spremiti se da duboko udahnete i opustite se na momenat….a onda će se pojaviti sledeća, još kompleksnija i još zahtevnija. U ovoj se nedelji suočavate sa zahtevnim, opterećujućim i raspravama željnim osobama – volela bih da mogu da kažem da ćete biti hladni kao špricer i da nećete odreagovati, ali nešto nisam sigurna u to. Situacije vas gađaju baš u osetljive tačke i moguće je da ćete napraviti svađu ili pak kiks, da ćete u brzini pogrešiti.



Novac

Još dugo ćete biti u fazonu – pare došle, pare otišle.



Zdravlje

Moguće povrede, problemi sa ekstremitetima i sa kičmom. Manjak energije.

 



ŠKORPIJA


Hrana

I ove će nedelje biti aktuelni povremeni problemi sa vrenjem. Izbegavajte testa, mesne prerađevine, pohovanu i prženu hranu. Konzumirajte mlečne proizvode, ovsenu kašu, orašaste plodove, banane, meso svedite na najmanju moguću meru.



Ljubav

Napetost u vama raste. Ovih ste dana kao tempirana bomba  – maksimalno se kontrolišete, ali nešto što želite da kažete ili uradite kada su vaša partnerstva u pitanju – čuči u vama i izaći će, pre ili kasnije. Možda već u ovoj sedmici, a možda ćete uspeti da sačekate još malo. Površinski i kroz strast gledano – odnos sa voljenom osobom sija i gori, dajete podršku jedno drugom. Šta je to unutar vas i šta ćete to partneru istresti u lice – to ćemo tek videti. Slobodne Škorpije – talasi straha i talasi strasti se prepliću u vama. Čas biste napravili korak prema nekom, čas se povlačite i ćutite. Nedoumicama gledate u oči.



Posao

Ogromna fizička i mentalna iscrpljenost je nešto što vas očekuje u ovoj sedmici. Ne pravite nikakve planove jer je malo verovatno da ćete moći da ih ispoštujete. Čak i kad budete zaista želeli to, nešto će se događati da vas sapliće, vraća korak unazad i zatrpava drugim situacijama i obavezama. Vidite – za stabilnost i za finansije ovo je odličan period za vas. No, problem je u tome što vas taj odličan period „jede“ energetski i donosi vam nervozu pa očas posla možete napraviti raspravu sa saradnicima.



Novac

Zaradićete i tu nema šta da se priča više. No, svesni ste da postoji i nastavak, a on je – odoše pareeee...



Zdravlje

Loše spavanje, nervoza, problemi sa kičmom i ekstremitetima, prehlade, glavobolje, sinusi, meteoropatske reakcije, urinarno – genitalni trakt…..hoćete još? Vi ste u periodu kada na žalost, uvek može još po pitanju zdravstvenih problema. Zato, pamet  u glavu – čuvajte se, štedite sebe.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>