Zadruga

Parovi

Marija Kulić: Ja nisam ku*va Stanija pa da se skidam!

Marija Kulić je na pitanje da li bi se skinula za novac, odgovorila, "Ja nisam ku*va Stanija pa da se skidam!" Dok je njena ćerka odgovorila potpuno drugačije na isto pitanje.

Marija Kulić: Ja nisam ku*va Stanija pa da se skidam! Screenshoot/InstagramUčesnice Zadruge majka i ćerka Marija i Miljana Kulić su kao rogovi u vreći! Gotovo da se ne slažu ni oko jednog pitanja, pa su za domaće medije su otkrile da iako ima 28 godina Marija i dan danas tuče svoju ćerku!

Na pitanje da li roditelji trebaju da biju svoju decu Marija je odgovorila:


- Ako zasluže treba! Da sam Miljanu više tuka ne bi bila ovakva kakva je sada i slušala bi šta joj kažem. Ja sam uvek za batine, i nas su roditelji tukli, nisu nas raspustili kao bandu. Trebalo je da je ubijam od batina!


Na isto pitanje je Miljana Kulić odgovorila sledeće:

- Mene i sada majka zna da udari, ali ja svoje dete nikad neću tući. Željko od mene nikad nije dobio batine i neće. Sve se može rešiti pričom. Ne podržavam to da roditelji tuku decu.

Posle toga postavljeno im je pitanje da li bi se skinule gole i za koju cenu a Marija je odgovorila sledeće:- Nikada ja sam udata žena. Pa ni da sam mlaža ne bi to uradila. Nema tih para. Nisam ja kurva i Stanija da se skidam.

Miljana je bila malo slobodnija pa je odgovorila sledeće:

- Pa ja sam stalno gola i da me ne plate! Da sam zgodnija skidala bi se da pokažem lepo telo. Do nove godine ću da smršam 15 kila i tek tada ćete da vidite kakva sam kad se skinem i to besplatno!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs


>