Zadruga

Parovi

Rijaliti Zadruga 4 napustio je Vasilije Ilić! Otkrio je pozadinu priče o Cveletu i Anji!

Rijaliti "Zadruga 4" napustio je Vasilije Ilić! Otkrio je pozadinu priče o Cveletu i Anji! Dušica je pozdravila Vasilija i krenula sa pitanjima o Zadruzi i zadrugarima i o tome da li je ovo očekivao.

Rijaliti Zadruga 4 napustio je Vasilije Ilić! Otkrio je pozadinu priče o Cveletu i Anji! Screenshoot/Instagram




Prvi izbačeni zadrugar Vasilije Ilić je stigao u studio kod Dušice Jakovljević. Vasilije je osvojio najmanji broj glasova, a bio je nominovan zajedno sa Mladenom Rajkovićem i Mišelom Gvozdenovićem.


Dušica je pozdravila Vasilija i krenula sa pitanjima o Zadruzi i zadrugarima i o tome da li je ovo očekivao.


Nisam očekiovao da ću ispasti, ali sam se nadao - rekao je Vasilije, a onda ga je Dušica upitala:


Vasilije, svašta se dešavalo u Zadruzi, delovao si nervozan, zbog čega? I reci mi o toj starijoj gospođi i Anji i Cveletu, šta se tu dešavalo?


Ceo taj zatvoren prostor me je činio nervoznim. Mnogo je dvoličnih ljudi, i to baš. Nije me Miki navukao na to, namerno sam to rekao, jer ja sam ušao sa mojom najboljom drugaricom koja je trebala da stane iza mene, a ona nije. Ta gospođa od 38godina je morala da plaća da ima partnera i Cvele je zagrizao, dobio je pare za automobil. Anja nije želela da se te stvari saznaju - rekao je Vasilije










Dušica je nastavila sa pitanjima u vezi Vasilijevog boravka u Zadruzi.


Mnogo se situacija dešava između raznih ljubavnih parova, i šta se dešavalo sa zadrugarkom koju si hteo da poljubiš? I šta je to bilo sa Aleksandrom ?


Bila mi je dobra žurka, a Aleksandra je plakala jer je u pms-u, onda ju je pogodilo to što joj je Šebez rekao da izađe iz kreveta gde je spavala pored Ša. Matora je brat, ja sam je pitao da mi otkrije neku tajnu kako smuva tako dobre ribe - ispričao je Vasilije.






89% glasova imao je Mišel Gvozdenović, 9% glasova imao je Mladen Rajković, a Vasilije 2%. I po našoj anketi, Mišel ima veliku podršku, posebno kada je u pitanju problem između njega i Miljane Kulić koja ga je opsedala.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>