Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 14. do 20. septembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop za period od 14. do 20. septembra 2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Strelčevi, zašto lepo i prosto kad može komplikovano? Zašto samo uživati sa voljenom osobom kad je već moguće doći u situacije u kojima vam to uživanje presedne? Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u nedelji pred nama!

Nedeljni horoskop od 14. do 20. septembra: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus





STRELAC



Hrana

Koliko god vam prijalo uživanje u hrani, jasno vam je da problemi koje povremeno imate sa stomačnim delom, postaju sve učestaliji. A i pravi je trenutak da skinete te kilograme koje ste nabacili u proteklom periodu….



Ljubav

Zašto lepo i prosto kad može komplikovano? Zašto samo uživati sa voljenom osobom kad je već moguće doći u situacije u kojima vam to uživanje presedne? Nemojte mene da pitate zašto je to tako, pitajte sebe. Da, da sebe – jer ako neko trenutno bude krivac za komplikacije, to ćete biti vi. Vi gledajte da ne pravite od gotovog veresiju i sve će funkcionisati kako treba. Slobodni Strelčevi – prilika imate, mogućnosti imate, ljubavnih šansi imate….vaše je samo da vidite šta ćete sa svim tim što vam se nudi. Malo je verovatno da je u pitanju samo jedna osoba, ima ovde dešavanja sa više strana.




Posao

Vaš vladar je krajem prošle nedelje krenuo direktnim hodom. Uskoro će i Saturn u vašem polju finansija, evo još par nedelja njegove retrogradnosti je ostalo. Jednim delom, krećete napred. Drugim, uskoro ćete. Sve ono što ste do sada radili i uradili, sada će dobiti svoje rezultate, jedan po jedan. A šta ćete u ovoj sedmici, konkretno? Da radite, radite, radite. Da privodite kraju sve ono što je ostalo nerešeno i nezavršeno. Da se dobrom nadate, ali i da budete spremni da sada to dobro dobijate na kašičicu.




Novac

I pozitivna i negativna finansijska iznenađenja u ovoj nedelji.

Zdravlje

Stres vrlo negativno utiče na vas.

 










JARAC



Hrana

Ne pravite vi neke velike greške kada je ishrana u pitanju, ali je problem u tome što imate sklonost da te greške ponavljate, sve u fazonu – ma, evo samo još danas ovako, a sutra ću potpuno drugačije….U odličnom ste periodu da promenite nešto, nemojte ga propuštati…



Ljubav

Trudite se da zadržite svoj mir i da funkcionišete korektno u odnosu sa voljenom osobom, ali mora se priznati da to ide prilično teško. Em ste vi razvučeni na sto strana, em partner ne pokazuje ni najmanju nameru da bude „normalan“ i olakša vam. Ako se eventualno provuče neki korektni moment sa njegove strane – to bi bilo to. Šta da vam kažem osim da pokušavate da „plivate“ onoliko koliko je u vašoj moći. Druga opcija je da dignete ruke od svega, pa vi gledajte šta ćete. Slobodni Jarčevi – nove šanse nekako preskačete, i dalje ste dobrovoljno u okovima prošlosti. Šta će vam to, vreme je da krenete dalje.



Posao

Pred vama je naporna nedelja kao još jedan korak u napornom periodu koji je i iza i ispred vas. Jupiter je u vašem znaku krenuo direktno, ali za sada ne vidite neke velike vajde od toga. Niti ćete uskoro. Pred vama su male šanse, sitne prilike, mrvice od poslovnog kolača za koji znate da ga zaslužujete. Za sada morate da se zadovoljite mrvicama, taj kolač se tek sprema da vam se servira u narednim mesecima. U ovoj nedelji se borite sa ljudima koji slušaju samo sebe i teško je dogovoriti se sa njima.



Novac

Vrlo krhka finansijska stabilnost.



Zdravlje

Hronične boljke mogu početi da se intenzivnije aktiviraju.

 





VODOLIJA



Hrana

Naglašeno polje promena i mlad Mesec u njemu, donose Vodolijama mogućnosti da sada naprave neke prave zaokrete i uvedu se u red kada je način ishrane u pitanju. Više ćete obraćati pažnje na ono što jedete, voditi računa da obroci budu raznovrsni i kvalitetni.



Ljubav

Jel volite svog partnera? Pa, rekla bih da da. A da li se razumete sa njim? Iskreno, to je jako malo verovatno. Vidi se da sa jedne strane struji vruća i strasna ljubav između vas dvoje….ali sa druge – nekako ne kopčate jedno drugo što može dovoditi do toga da se oboje povremeno osećate nesigurno, nestabilno, čak smoreno. U ovakvim situacijama – vi ćete se zatvoriti i povući u sebe, a partner će se truditi da sve oko sebe ubedi da mu je super. Blago vama dvoma. Slobodne Vodolije – neko vam šalje signale a vi ste se ukočili i ne znate šta vam je činiti. I biste odgovorili….i ne biste, niste sigurni.



Posao

Postoji realna šansa da se totalno zabagujete u moru poslovnih obaveza i dešavanja koja su u ovoj sedmici pred vama. Hteli biste vi na sto strana, ali to fizički nije moguće. Doduše, kod nekih od vas i jeste ali to znači da ćete se toliko istrošiti da ćete biti kao isceđen limun. U suštini, nastavlja se period kada ste traženi na sve strane, ali ne možete ili ne umete da se organizujete da biste na što lakši način odgovorili na sve to. Nemojte biti nervozni, ne raspravljajte se niti sami sa sobom….a pogotovo ne sa drugima.



Novac

Novca ima i nema. Ima, jer dolazi. Nema, jer ga trošite.



Zdravlje

Stres, problemi sa spavanjem, odliv energije, neopreznost i moguće povrede.








 

RIBE



Hrana

Što ste se opuštali po pitanju ishrane, opuštali ste se. Sada je potrebno da se više obrati pažnja na ovaj segment. Umesto da gledate šta je najslađe i najsočnije, sada biste mogli da počnete da gledate šta je najzdravije….



Ljubav

Jednim delom korektno, jednim – pa ne baš. Ima i lepog i manje lepog u ovoj nedelji. Akcenat bacite na ono što je dobro, ovo drugo – zanemarite, ne dozvolite da vam kvari raspoloženje. Neki od vas u ovoj sedmici biju i bitke sami sa sobom – moguće je da vas je neko zainteresovao i sada pokušavate da se sami sa sobom dogovorite šta ćete. Prost odgovor – nemojte ništa, samo ćete iskomplikovati sebi život. Slobodne Ribe – tu se već mnogo zanimljivih situacija dešava. Slažu se kockice, nameštaju se okolnosti koje vas uvlače  u dešavanja sa nekim. Prija vam, ali još uvek kalkulišete sami sa sobom.



Posao

Imaćete osećaj da su se one stvari koje su vam najbitnije zakočile, možda da je iskrsla i neka pravna prepreka. Sporost u važnim dešavanjima je sada prisutna, pustite – tu će vreme doneti odgovore. Zato u poslovnoj svakodnevici ne da nema sporosti, nego sve funkcioniše brzinski i navrat – nanos. Imate vi dovoljno i snage i elana da se borite sa ovim, ali se mora priznati da vas te bitke prilično umaraju i da vas smara što se jedne te iste, negativne situacije ponavljaju. Iscrpeće vas ova nedelja, držite se.



Novac

Niste trenutno ni malo zadovoljni stanjem svojih finansija. Povećanje troškova.



Zdravlje

Problemi sa stomakom, pritiskom, žlezdama.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>