Ostalo

Sme�no

Numerološka amajlija koja čuva od bolesti! Napravite je sami!

Na temelju datuma i koda rođenja, možemo predvideti različite događaje, a među njima su i periodi bolesti. Numerološka amajlija koja čuva od bolesti! Napravite je sami!

Numerološka amajlija koja čuva od bolesti! Napravite je sami! Svet Plus




Numerološki kodovi zasnovani na datumu rođenja mogu predvideti zdravstvene tegobe, ali na osnovu brojeva možemo napraviti i amajliju koja će nas sačuvati.


Osim dana i meseca rođenja, generacijski broj će ukazati na bolesti koje se prenose genetikom. Lični broj će nam mnogo reći o većini predispozicija za bolesti tokom života.

Evo kako se u numero-medicini tumače lični brojevi i kakvo značenje oni nose, kao i kako se možemo sačuvati od izlaganja štetnim uticajima.



Kako se računa kod rođenja



Lični broj dobija se zbrajanjem  svih brojeva u punom datumu rođenja i svođenju na jednocifreni broj. Na primer, ukoliko ste rođeni 17.07.1988. godine, vaš lični broj je 1+7+0+7+1+9+8+8=41=4+1=5. Vaš lični broj je broj 5




Broj jedan

Zdravstvene slabosti - srce i krvni pritisak, cirkulacija, problemi sa kičmom, očima i očnim pritiskom

Energetske boje - zlatna, žuta i bela.

Srećan dan - nedelja.


Broj dva

Zdravstvene slabosti - obolevanje područja grudnog koša, problem sa želudcem, očima, hormonima, nivoom šećera u krvi, reproduktivnim organima kod žene i zadržavanjem viška tečnosti u telu.

Energetske boje - srebrna i zelena.

Srećan dan - ponedeljak.



Broj tri

Zdravstvene slabosti - slabosti jetre, gušterače, žuči, slezene, bedara, problemi sa kukovima, povišenom masnoćom u krvi usled lošeg načina ishrane.

Energetske boje - svetlo plava i bela.

Srećan dan - četvrtak.




Broj četiri

Zdravstvene slabosti - bolovi u kostima, problemi sa zglobovima, posebno zglobovima kolena, bolesti zuba i kože i problemi sa probavom.

Energetske boje - bela, siva i crna.

Srećan dan - subota.








Broj pet

Zdravstvene slabosti - problemi sa ramenima i rukama, obolevanje pluća i moguća nervna oboljenja. 

Energetske boje - plava, žuta i narandžasta.

Srećan dan - sreda.





Broj šest



Zdravstvene slabosti - problemi sa ustima, grlom i glasnim žicama, obolevanje bubrega, bubrežnog mehura i gušterače, problemi sa štitnom žlezdom i kožna oboljenja. 

Energetske boje - plava, žuta i zelena.

Srećan dan - petak.





Broj sedam


Zdravstvene slabosti - većina problema kreće sa nervnog nivoa, česta pojava hipohondrije, problemi sa limfom, slabljenje potkolenica i problemi sa gležnjevima.

Energetske boje - nebesko plava i smeđa.

Srećan dan - sreda.




Broj osam



Zdravstvene slabosti - sve što spada pod područje glave, problemi sa očima, nosom, migrenom i vratnim delom priče, problemi sa cirkulacijom i krvniim pritiskom, regulacija telesne temperature, i obolevanje reproduktivnim organima.

Energetske boje - crvena, narandžasta i smeđa.

Srećan dan - utorak.





Broj devet

Zdravstvene slabosti - psihička oboljenja i poroci, problemi sa kičmom i stopalima, oboljesa jetre, problemi sa cirkulacijom, bolesti želuca, ciste i maligna oboljenja.

Energetska boja - ljubičasta, tamno plava i bela.

Srećan dan - petak.












Izrežite pravougli komad prirodne tkanine, pamuk ili lan koja je u vašoj energetskoj boji. Olovkom ili flomasterom iste boje na sredini tkanine napišite svoj srećan dan, a ispod toga svoj kod rođenja.

Tkaninu preklopiti i ušiti sa strana da se dobije “džepić” s otvorenim vrhom. U taj ,,džepić” je poželjno staviti određeno drago kamenje da bi se pospešio rad amajlije.




Oniks blokira negativnu energiju, citrin donosi financijsko poboljšanje, a ametist ili roze kvarc trebaju nositi oni koji žele da privuku ljubav u svoj život. Mogu se dodati i određene biljke sa istim delovanjem, kao i drago kamenje. Mahovina za novac, lovor za poslovni uspeh, latice ruže za ljubav. 



Ovu amajliju treba nositi uvek uz sebe na levoj strani. Možete je stavljati i pod jastuk radi boljeg i mirnijeg sna.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazin.novosti

Povezane vesti:


>