Region

Svet

Miloš Biković nema mira od fanova Lune Đogani!

Preživljava neprijatnost zbog rijaliti-zvezde! Miloš Biković nema mira od fanova Lune Đogani! On je izjavio da je rijaliti-program najštetniji po omladinu, kao i da njegova serija predstavlja isključivo umetnički izraz reditelja, scenariste, glumaca. 

Miloš Biković nema mira od fanova Lune Đogani! Screenshoot/Instagram
Miloš Biković nema mira od fanova Lune Đogani! Kako saznajemo, oni se spremaju da mu zagorčaju život na svaki mogući način zato što je nehotice prozvao njihovog idola.Naime, Miloša sa svih strana napadaju da njegova serija "Južni vetar", koja inače govori o opasnim momcima, daje loš primer omladini, te su ga osudili da nipošto nije trebalo da se bavi tom tematikom!


Čak se i njegov brat monah složio s tim da Miloš ne bi trebalo da radi serije i filmove o kriminogenom miljeu. Međutim, sve to je i te kako izrevoltiralo Bikovića, pa je sam sebi stao u odbranu!

On je izjavio da je rijaliti-program najštetniji po omladinu, kao i da njegova serija predstavlja isključivo umetnički izraz reditelja, scenariste, glumaca. Ali kada je to izjavio, naišao je na osudu mnogih rijaliti-fanova, a posebno je isprovocirao obožavaoce Lune Đogani jer ona ima najviše fanova.


Drugim rečima, odmah nakon te Miloševe izjave Lunini fanovi su se udružili i počeli da pišu po forumima i društvenim mrežama sledeće poruke: "Srušićemo ti projekat", "Hakovaćemo ti sve stranice, što pljuješ rijaliti-zvezde kad tebe niko ne dira", "Nije trebalo to da radiš", "Naša armija je jaka! Lako ćemo te sabotirati na svakom koraku na mreži", samo su neke od prozivki koje stižu Bikoviću ovih dana, navodi Skandal.

- Miloš se ni kriv ni dužan našao na meti rijaliti-fanova. On nikada u usta nije uzeo ni Lunu niti bilo kog rijaliti-igrača! S tim ni Luna nema nikakve veze, nikad devojka nije uzela Miloša u usta! I sama kaže da joj pojedini fanovi prave probleme, pa se to sada dešava i sa Milošem. Ali oboje ih kuliraju i znaju da protiv toga ne mogu da se bore - objasnio je izvor. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>