Region

Svet

Region

Kija Kockar o ulozi na filmu: Svima sam trn u oku!

Pevači glume, glumice pevaju, problem je što sam svima trn u oku... Kija Kockar o ulozi na filmu! Želeli su osobu koja je trenutno popularna, a koja ne šalje lošu poruku. Ja igram sebe, ali u nekim sigurno nesvakodnevnim situacijama

Kija Kockar o ulozi na filmu: Svima sam trn u oku! Screenshoot/Instagram



Pevačica Kristina Kija Kockar, na poziv studenata Fakulteta dramskih umetnosti, igraće u kratkometražnom filmu, a njen zadatak će biti da odglumi samu sebe.


Kako su mnogi na društvenim mrežama burno odreagovali zbog toga što je Kija dobila ulogu, a ne neka glumica na početku karijere, rekla nam je da je problem u tome što je ona svima trn u oku.

- Ja glumim sebe. Ako neko može bolje da odglumi Kiju Kockar, slobodno. Bila bi mi čast da gledam nekog kako glumi mene.  Sto se tiče predstave sa Macom i Radetom Ćosićem, izabrana sam od strane reditelja, a decenijama unazad od naše zemlje do Amerike, pevači glume, glumice pevaju - rekla je Kija i dodala:

- Plus, svi imaju još i reklame, modne linije... Ovde je samo stvar u tome što sam ja u pitanju, i to je sasvim ok, trn sam u oku, ali to nije moj problem.


Kristina je rekla da bi mogla da zameni svoju pevaču karijeru glumačkom, ali u Holivudu, a preciznije nam je pojasnila kakva je njena uloga u filmu.

- Ja igram sebe, ali u nekim sigurno nesvakodnevnim situacijama, pa ću se tome i prilagoditi. Želeli su osobu koja je trenutno popularna, a koja ne šalje lošu poruku. Studenti su većali sa profesorima na FDU i izabrali mene kao savršen paket - zaključila je Kija.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>