Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Ljubavni horoskop za septembar 2020. godinu!

Ovan, Bik, Blizanac, Rak ,Lav, Devica! Ljubavni horoskop za septembar 2020. godinu! Ovan previše vremena provodite sami sa svojim ljutitim mislima i povređenim srcem, slobodni Bikovi su veoma strastveni i senzitivni...

Ljubavni horoskop za septembar 2020. godinu! Svet Plus

Ovan
Vatrena priroda Marsa vas iskušava – ostvarićete harmonične partnerske odnose samo ako iskušenje prebrodite taktičnošću, diplomatskim pristupom i prihvatanjem kompromisa. Ne pokušavajte da donosite bitne odluke vezane za partnera i vaš odnos, naročito ako su proistekle iz razmišljanja o tome da ste zapostavljeni i da treba da se zauzmete za sebe. Umesto toga, zauzmite se za partnera, nemojte se distancirati, budite na raspolaganju, pružite oslonac i podršku. 

Slobodni Ovnovi i oni koji su fiktivno slobodni, odnosno, imaju vezu koja nije za javnost, biće nezadovoljni i želeće da promene svoj status. Previše vremena provodite sami sa svojim ljutitim mislima i povređenim srcem, pa vam zvezde savetuju da potražite društvo prijatelja i porodice, kako biste osetili da je ljubav veća i obuhvatnija od partnerske i romantične ljubavi koja vam nedostaje. Tek kada se uravnotežite iznutra, moći ćete da privučete adekvatnu osobu (i imaćete šta da joj ponudite). 
Bik 
U partnerskim odnosima, naglasak je na komunikaciji. Ako ste dugo ćutali o stvarima koje vam smetaju, sputavaju vas i povređuju, stvorio se naboj koji ne možete i ne treba da ignorišete. Ali, ne treba ni da napadate partnera i okrivljujete ga za svoje nezadovoljstvo, već da mu se poverite i kažete mu šta vam smeta. Partner će ceniti i konkretne predloge o tome kako da vam izađe u susret i šta da učini za vas, da biste se bolje osećali. 

Slobodni Bikovi su veoma strastveni i senzitivni u ovom periodu – vodi vas radoznalost, želja za intimom, ali i za novim senzacijama i ljubavnim iskustvima. Imaćete prilike da zadovoljite svoju znatiželju, ali budite načisto sa sobom (da ne biste završili razočarani i nezadovoljni) da li je to ono što vas zanima u ovom trenutku i da li vam je dovoljno, ili samo pokušavate da putem pokušaja i pogrešaka nađete nekog sa kim biste mogli da ostvarite vezu. 

Blizanci 
Dobar period u partnerskim odnosima – biće vam lakše da hendlujete partnerove, ail i svoje ćudi i da pronađete sklad u zajedničkim aktivnostima i planovima. Skloni ste nerealnim očekivanjima koja ugrađujete u svoje planove za budućnost, a partner je više “na zemlji”, pa će vam njegova perspektiva biti od praktične koristi, iako vam se neće sviđati. Ukoliko ste u tom odnosu vi ona polovina koja je brža, organizovanija, preduzimljivija, pokažite strpljenje i sačekajte da partner dostigne vašu brzinu. 

Slobodni Blizanci će se osećati pobuđeno i uznemireno. Neko vam skreće pažnju, ili ima sasvim konkretne predloge, a vi ne možete da odlučite kako da se postavite, jer niste sigurni šta osećate. Laskanje vas može uvući u neadekvatan odnos, dok vas gruba neposrednost može odbiti i zbog nje možete propustiti da uočite stvarne kvalitete ispod površine. Zvezde poručuju da date sebi dovoljno vremena da razmotrite svoja osećanja, što će takođe pružtiti priliku drugoj osobi da pokaže (ili ne pokaže) postojanost i istrajnost. 

 

Horoskop za muževe! Od najboljeg do najgoreg prema znaku Zodijaka!

Ljubavni horoskop za septembar 2020. godinu!
Rak 
U partnerskim odnosima zvezde vam savetuju strategiju povlačenja i smirenosti. Ne podležite porivu da isterujete stvari na čistinu, ne opterećujte partnera svojim osećanjima (ne dramite i ne predstavljajte se kao žrtva zanemarivanja i nerazumevanja), već se okrenite sebi i svom životu. Kada bude spreman, partner će vam se pridružiti, a vi ćete shvatiti da ga niste izgubili i da ste se uzalud kidali i sumnjali. Prihvatite partnera takvog kakav je, jer je sasvim siguno na vašoj strani. 

Slobodni Rakovi će se naći zbunjeni i izazvani novim iskustvima. Ali, može vam se desiti da tu igru protumačite suviše bukvalno i da odbacite sve kočnice, na zaprepašćenje osoba sa kojima flertujete i stupate u intimne interakcije. Ne zaboravite da vaša impulsivnost ponekad deluje nerazumno i zabrinjavajuće i onima koji vas poznaju, a može zaista uplašiti one koji vas ne poznaju. 
Lav
Ovaj period je dobar za zajednički duhovni rast i razvoj – suština partnerskih odnosa i jeste u tome, a vi imate prilike da je otkrijete i shvatite. Nađite neku duhovnu praksu koja vam oboma odgovara, istražujete dubine uma, čitajte knjige, uđite zajedno u duhovna i energetska iskustva, delite utiske. Vaš odnos će biti prožet novom energijom i novom bliskošću, koju ranije niste osećali, iako su vam osećanja bila duboka i snažna. Duhovni put je izazovan i često tegoban, ali zajedničko buđenje je ushićujuće iskustvo. 

Slobodni Lavovi će biti napeti i neodređeno nezadovoljni. Čini se kao da stagnirate, iako vam sve u životu ide. Ukoliko ste nedavno izašli iz veze, ne žurite da uđete u novu, iako osećate da vam je potreban partner. Raščistite sa tim da li vam je potreban neko da popuni prazno mesto, da vam bude pri ruci, i igra ulogu koju želite da mu dodelite u odnosu, ili ste zaista spremni da upoznate i prihvatite u ljubavi drugo ljudsko biće, nezavisno od “komfora” partnerskog odnosa. 
Devica 
U partnerskim odnosima smenjujete se u ulozi inicijatora, u pružanju podrške i davanju dobrih saveta i uglavnom vam dobro ide. Ali ponekad se možete “sudariti” i sukobiti u stavovima o tome šta je dobro i potrebno i naći se oboje na jednoj strani klackalice. Kada se to dogodi, prizovite smirenost i pribranost i ne pokušavajte da nametnete svoj stav, samo zato što volite da budete u pravu. Čim se vi povučete i počnete da se preispitujete i partner će uraditi to isto, pa ćete tada oboje imati bolju perspektivu i moći ćete iznova da uspostavite ravnotežu. 

Slobodne Device imaće prilike da sretnu osobu koja će ostaviti dubok utisak i na neki način obeležiti prekretnicu u njihovom životu. Čak i ako to bude samo prolazna avantura, intenzitet osećanja i dubina strasti podići će vaše brane i porušiti zidove tako temeljno, da više nećete moći, a ni hteti da ih ponovo podižete. Kapaciteti vašeg emotivnog života se šire i produbljuju, vreme je iskustva, transformacije i samospoznaje. 

 

Šminka vam može obrisati čak deset godina sa lica! Sjajni saveti!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: wannabe

Povezane vesti:


>