Style

Ljubav

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac!

Mesečni horoskop za septembar 2020.godine! Ovan, Bik, Blizanac! Kod Ovnova velika napetost u odnosu sa partnerom! Bik ne bi trebalo da se upušta u rizik... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u septembru.

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac! Svet Plus






OVAN



POSAO


Dragi Ovnovi,
Na samom početku septembra Merkur pravi trigon sa Plutonom i donosi vam pogodnosti na polju usluga gde ćete ostvariti bolji uspeh i profit u odnosu na očekivani. Bićete prilagodljivi u svim situacijama na koje budete nailazili i sa radnim kolegama ćete ostvariti odličnu saradnju. Vaši klijenti će biti zadovoljni i doprineće uvećanju broja budućih korisnika vaših usluga. Venera će 2. septembra praviti opoziciju sa Saturnom i doneće vam smetnje u završnoj fazi jednog velikog i dugoročnog posla. 


Nedostajaće vam sredstva koja su neophodna, a suočićete se i sa prekidom jednog poslovnog odnosa što će vas dodatno usporiti. Narednog dana će Merkur praviti trigon sa Saturnom, pa ćete uspeti da se dogovorite o produženju rokova i sprečite nastanak ozbiljnije štete. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Bićete u mogućnosti da započnete pregovore oko novog poslovnog partnerstva i oko sklapanja novih ugovora. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslom. Sledećeg dana Venera ulazi u znak Lava i donosi vam povoljne šanse za uspeh u kreativnim poslovima.

Trigon Sunca sa Jupiterom 9. septembra doneće vam mogućnosti za uspon u karijeri jer ćete uspeti da rešite probleme zbog kojih ste bili u zastoju i istaknete svoju preduzimljivost i veštinu. Mars će krenuti retrogradno 10. septembra, što vas upozorava da budete pažljivi pri rukovođenju i korišćenju svog autoriteta. 


Sunce će praviti trigon sa Plutonom i Saturnom u drugoj dekadi septembra i omogućiće vam da vaše obaveze prilagodite trenutnim okolnostima i zahtevima tržišta. Uspeh vas očekuje u velikim poduhvatima, građevinskim radovima i oblasti industrije. U trećoj dekadi septembra nepovoljni aspekti Merkura i Marsa sa Saturnom doneće vam zastoje u razvoju planiranih obaveza i teškoće na polju javnosti.

Nezaposleni Ovnovi će imati najviše mogućnosti da dobiju novo zaposlenje na polju usluga i u kreativnim poslovima. Privremene poslove možete dobiti u ugostiteljstvu.


Ljubavne prognoze za septembar 2020.


Ako ste u vezi:

Venera u prvoj dekadi septembra pravi opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom, što će uneti velike napetosti u vaš odnos sa partnerom. Zauzimaćete suprotne stavove oko kućnih i porodičnih obaveza. Ni vi ni vaš partner nećete moći da se uskladite oko poslovnih i kućnih obaveza. Ulaskom Venere u znak Lava doći će do poboljšanja i nalaženja rešenja.

Merkur će prolaziti kroz vaše polje ljubavi i omogućiće vam da se sa voljenom osobom lakše dogovarate o svemu i da planirate zajedničko vreme i ciljeve. Sredinom meseca moguće su prolazne i iznenadne svađe oko zajedničkog novca. Venera će krajem septembra praviti trigon sa Marsom i probudiće uspavane strasti na obostrano zadovoljstvo.


Ako ste slobodni:

Previše nesigurnosti i loš start u pristupu osobi koja vam se dopada prouzrokovaće neuspeh u pokušaju da je privučete. Neko drugi će zauzeti vaše mesto, što će kod vas izazvati ljubomoru. Sredinom meseca ćete ući u kratku ali strastvenu avanturu sa osobom koju poznajete iz viđenja preko zajedničkog prijatelja. Krajem septembra ćete se zaljubiti u nekog novog ko će vas izuzetno fizički privući. Kako će privlačnost biti obostrana, odmah ćete ući u intimne odnose.

Stariji Ovnovi će u drugoj polovini septembra upoznati osobu koja će ih privući svojim izgledom i sa kojom će se odlično slagati na intimnom polju. Još je rano za dublje emocije ali šansa postoji da ovo bude duža veza u kojoj ćete uživati.


Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Septembar vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Vitalnost će vam biti jaka kao i imunitet. Potrebno je da održavate fizičku kondiciju kretanjem i vežbama kao što su svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke vežbe, posebno za kičmeni stub. Boravak u prirodi i čistom vazduhu u slobodno vreme doprineće održavanje stabilnosti vašeg zdravlja.

Vaša ishrana treba da sadrži lako kaloričnu hranu. Meso možete uzimati češće ali izbegavajte meso sa roštilja i crveno mesu. Uglavnom jedite piletinu. Od povrća će vam prijati kupus, karfiol, grašak, sočivo i pasulj, a od voća jabuke, kruške, grožđe, banane i urme. Unosite više magnezijuma i B vitamina u organizam. Pijte više jogurta i mineralnu vodu.



Mesečni horoskop - srećni brojevi

Srećni brojevi za septembar 2020.

8, 14, 19, 21, 26 - Odigraj svoje brojeve!

 

Mesec rođenja otkriva sve o vašem ljubavnom životu, karijeri i naravi!









BIK


POSAO


Dragi Bikovi,
Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra doneće vam zastoje i teškoće u poslovnim pregovorima u vezi pitanja finansija. Ovo možete rešiti samo ako pristanete na kompromis koji će druga strana predložiti. Trigon Sunca sa Uranom će vam doneti kreativne ideje kojima ćete uspeti da pridobijete poslodavce i da istaknete svoje stručne sposobnosti. Dobićete zadatke sa višim stepenom odgovornosti. Merkur će praviti trigon sa Saturnom i sekstil sa Venerom, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke ako se bavite trgovinom robom iz uvoza, prosvetom, komunikacijama i saobraćajem. 


Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Započećete sa realizacijom planova koji uključuju proširenje vaše ponude usluga. Venera će narednog dana ući u znak Lava i doneće vam povoljne uslove za nabavku novih radnih sredstava. Sunce će 9. septembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke kroz kreativni rad i nove ideje. Imaćete dobar osećaj za investicije. Mars će krenuti retrogradno 10. septembra, što vas upozorava da se čuvate spletki na radnom mestu i sukoba sa nadređenima.

Opozicija Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi septembra doneće vam gubitke ako se budete upuštali u rizike. Nećete moći dobro da procenite vaše mogućnosti i šanse. Sredinom meseca će Venera praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam iznenadne zastoje u završnoj fazi jednog projekta, što će nepovoljno uticati na vaš ugled i poslovne pozicije. Nepovoljni aspekti koje će Merkur u trećoj dekadi septembra praviti sa Plutonom, Saturnom i Marsom dovešće do raznih blokada i odlaganja važnih planova. 


Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite transportom, turizmom, zdravstvom i administracijom. Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam gubitke zbog zastoja u velikim i dugoročnim projektima i građevinarstvom.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima menadžmenta, saobraćaja, prosvete i usluga. Od honorarnih poslova, najviše koristi ćete imati od reklamnih usluga.



Ljubavne prognoze za septembar 2020.

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj dekadi septembra praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom. To će dovesti do razilaženja sa partnerom u zajedničkim planovima i teško ćete uspeti da se dogovorite oko zajedničkih aktivnosti. U vaš odnos će se uvući ljubomora i sumnja. Partner će vas optužiti da nešto krijete od njega. Izbegavajte neiskrenost i potražite kompromis.

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno 10. septembra. Povući ćete se u sebe i postaćete skloni da potiskujete nezadovoljstvo izazvano nezadovoljavajućim odnosom sa voljenom osobom. Nešto što ste krili od partnera ili neke partnerove tajne mogu da unesu napetost u vašu vezu. Tek krajem meseca možete očekivati poboljšanje i više sklada.




Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja nije slobodna, a koja će vam otvoreno staviti do znanja da joj se dopadate i da želi da vama tajnu emotivnu i intimnu vezu. Između vas dvoje će se pojaviti jake strasti i nećete moći da odolite. U početku ćete uživati u svakom trenutku koji budete provodili zajedno ali će u drugoj polovni septembra doći do neočekivanih nesuglasica. Zahtevaćete više vremena zajedno ali to neće bit moguće. Kompromis ćete uspeti da postignete na kraju meseca.

Stariji Bikovi će započeti skladnu vezu sa osobom koju su nedavno upoznali preko poslovnih aktivnosti. Prijaće vam da slobodno vreme provodite zajedno i uživate u intimnim trenucima. Vašu vezu ćete u početku kriti od javnosti.


Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Prva polovina septembra vam donosi dobro zdravlje zahvaljujući čestom kretanju. Prijaće vam svakodnevna šetnja ili vožnja biciklom, što će pozitivno uticati na vaši kondiciju i imunitet. U drugoj polovini septembra bićete osetljivog zdravlja. Moguće su tegobe urološkog tipa, kao i bolovi u kostima, variranje krvnog pritiska i srčane smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu koja se sastoji pretežno od povrća i voća. Hleb, posebno beli, kao i mleko znatno umanjite. Izbegavajte i meso koliko možete jer vam može remetiti probavu. Pijte više vode i uzimajte magnezijum i C i E vitamin. Najvažniji obrok treba da vam bude doručak. Uzimajte žitarice, ovas i raž uz jogurt.

Mesečni horoskop - srećni brojevi

Srećni brojevi za septembar 2020.

3, 7, 12, 18, 21 - Odigraj svoje brojeve!

 

Baba Vanga se navodno ovako lečila! Tajna proročice koja nije išla lekaru!







BLIZANAC


POSAO


Dragi Blizanci,
Vaš vladar Merkur će praviti u prvoj dekadi septembra povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Venerom, što će vas činiti snalažljivim u rešavanju finansijskih obaveza i u nalaženju načina da ostvarite stabilnu zaradu i dobitke. Dobici vas očekuju kroz velike i dugoročne poslove, građevinske radove i dovršavanje aktuelnih projekata u predviđenom roku. Imaćete finansijskog uspeha ako radite od kuće ili ako imate sopstveni posao. 

Merkur će 5. septembra ući u znak Vage i otvoriće vam povoljne prilike za pokretanje novih projekata koji će zahtevati od vas kreativne rešenja, Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom i radom sa decom i mladima. Unećete nešto novo u vaš način rada. Venera će 6. septembra ući u znak Lava i doneće vam uspeh u pregovorima oko novih poslova koji su povezani sa dizajnom i koji će vam doneti uspeh i napredak u karijeri. Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti dodatne dobitke zahvaljujući vašim rukovodećim sposobnostima i pojačanom osećaju za dobitne investicije. Najviše uspeha ćete imati ako ste vlasnik privatne firme.

Mars će 10. Septembra krenuti retrogradno, što će vam otežavati saradnju sa osobama od autoriteta. Teškoće na polju saradničkih odnosa i timskog rada zahtevaće od vas da rešavate ono što nije na vreme rešavano, a to će dovoditi do dodatnih napetosti u poslovnim odnosima. 

Merkur će praviti niz nepovoljnih aspekata u drugoj polovini septembra, što vas upozorava da ni po koju cenu ne preduzimate bilo kakve poslovne i finansijske rizike i da budete izuzetno pažljivi u rukovanju novcem, transakcijama i zaključivanju novih ugovora. U protivnom biste se mogli naći na gubitku. Merkur će 27. septembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da započnete sa realizacijom planova na polju usluga.

Nezaposleni Blizanci će bit vrlo snalažljivi u traženju i nalaženju novog zaposlenja. Najviše će biti tražene vaše kreativne sposobnosti. Imaćete mnogo ponuda za honorarni rad. .


Ljubavne prognoze za septembar 2020.


Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom doprineće rešavanju mnogih stvari koje su bile u zastoju i sa kojima ste se u ranijem periodu suočavali u odnosu sa voljenom osobom. Monotoniju koju ste duže vreme osećali zameniće obostrano interesovanje za nova zajednička interesovanja i aktivnosti. Počećete iznova da otkrivate jedno u drugom nešto što ste zapostavili.

Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno 13. septembra i motivisaće vas i vašeg partnera da jedno drugom, posvetite više vremena i podrške. Ostvarićete bar jedan zajednički cilj i podići ćete vaš odnos na viši nivo. Kvadrat Merkura sa Jupiterom 17. u mesecu dovešće do prolaznih nesuglasica jer ćete imati različite potrebe u vezi zabave.



Ako ste slobodni:

Septembar vam je izuzetno povoljan za upoznavanje osobe sa kojom biste mogli da uđete u skladnu emotivnu vezu. Do susreta će doći na zabavi. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog i da se zanimate za vrlo slične teme. U drugoj polovini meseca ćete započeti emotivnu vezu. U novom partneru ćete pronaći ono za čim ste dugo tragali i što ste odavno želeli. Biće tu i neke sitnice koje će zahtevati međusobno prilagođavanje ali će opšti utisak biti da ste izvukli premiju.

Stariji Blizanci će doći u kontakt sa osobom sa kojom su u prošlosti bili u emotivnoj vezi i odlučiće da pokušaju ponovo. Šanse da ovog puta bude bolje i da veza potraje su realne. Prevazići ćete prepreke koje su vam ranije pravile smetnje.


Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti i to ne bi valjalo da zanemarite. Previše sedenja i pasivnosti može dosta štetno da utiče na vaš organizam. Izbegavajte da se nepotrebno iscrpljujete i pravilno rasporedite vaše aktivnosti da biste imali vremena za odmor. Krajem meseca ćete biti skloni padovima i povredama. Preduzmite preventivne mere.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne kako biste uspostavili neophodnu ravnotežu u organizmu. Pijte više tečnosti, najviše limunade i mineralne vode. Čaj od mente i kamilice će vam prijati. Smanjite unos kafe i izbegavajte alkoholna pića. Jedite više svežeg voća, posebno smokve, mandarine i grožđe. Uzimajte više jogurta i manje mesa.

Mesečni horoskop - srećni brojevi

Srećni brojevi za septembar 2020.

9, 11, 15, 20, 23 - Odigraj svoje brojeve!

 

Ledena metoda! Zategnite vrat i dekolte za kratko vreme!

Mesečni horoskop za septembar: Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Jarac, Vodolija, Ribe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>