Lepota

Ljubav

Ledena metoda! Zategnite vrat i dekolte za kratko vreme!

Svaka žena teži zdravom i jedrom izgledu dekoltea, bilo da joj je poprsje skromno ili veoma raskošno. Ledena metoda! Zategnite vrat i dekolte za kratko vreme!

Ledena metoda! Zategnite vrat i dekolte za kratko vreme! Svet Plus




Obavezna je svakodnevna nega jer je koža grudi vrlo tanka, sa malo lojnih žlezda i prirodnih masnoća koje je štite od spoljnih uticaja.


Ukoliko već nemate tu naviku, sad je idealan trenutak da je steknete. Za početak, jednom nedeljno radite piling. Tako se stimuliše proces obnavljanja ćelija i zaglađuje koža, pa će se maske i kreme bolje apsorbovati. Veća elastičnost postiže se “ledenom metodom”.





Kockicom leda masirajte kožu vrata i dekoltea kružnim pokretima u smeru prema bradi, u trajanju od oko tri minuta. Pored krema i seruma specijalno namenjenih za ovu regiju, možete upotrebiti i kremu za lice. Desnom rukom masirajte levu stranu grudi, i obrnuto.

 

Baba Vanga se navodno ovako lečila! Tajna proročice koja nije išla lekaru!









Na taj način poboljšaćete mikrocirkulaciju i usporiti proces starenja. Kako biste konstantno radili na zdravom izgledu svog dekoltea, svako tuširanje završavajte sa što hladnijom vodom, usmeravajući mlaz ka grudima. Zahvaljujući tome, grudni mišići će povratiti tonus, a pore će se skupiti, pa će koža izgledati jedro i zablistati kada obučete haljinu ili majicu sa dubokim izrezom.



Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novosti.rs

Povezane vesti:


>