Region

Svet

Region

Lepa Brena u filmu - Plavi Safir, sa Andrijom Miloševićem i Milošem Bikovićem!

Lepa Brena glumiće u filmu "Plavi Safir" sa Andrijom Miloševićem i Milošem Bikovićem! Folk zvezdi će to biti prva uloga na filmu posle punih 30 godina, otkad je 1990. igrala u ostvarenju "Hajde da se volimo 3".

Lepa Brena u filmu - Plavi Safir, sa Andrijom Miloševićem i Milošem Bikovićem! Screenshoot/InstagramAndrija Milošević će u ovoj komediji glumiti pevača Safira, Biković njegovog menadžera Bojana, a Brena će igrati sebe!

Prijatelji i saradnici

- Andrija igra folkera kome menadžer i Brena pomažu da oživi propalu muzičku karijeru! Ne smem da otkrivam detalje scenarija, ali reći ću vam da će jedna od poslednjih scena u filmu biti upravo njegov veliki povratnički koncert u punoj beogradskoj Areni, na kojem će pevati baš sa Brenom! - priča izvor blizak produkciji filma. 

On dodaje da su Andrija i Lepa Brena zapravo veliki prijatelji i u privatnom životu.

- Osim što se godinama druže, Andrija i Brena su i nekoliko puta sarađivali. On joj je 2018. godine bio gost na koncertu u beogradskoj Areni. Tada je na bini glumio njenog muža Bobu Živojinovića zajedno sa Anđelkom Prpić, koja je igrala Brenu. Mnogi ne znaju da je godinu dana kasnije upravo Brena pozajmila glas mami Milevi u Andrijinom filmu "Taksi bluz" - priča naš izvor.

Kad smo tim povodom pozvali Andriju Miloševića, on je pokušao da ostane tajnovit.


- Imamo želju da se u filmu pojave muzičke i glumačke legende, ali još ne mogu da otkrivam imena. Naš cilj je da ovim filmom kao junaka promovišemo dobrog, poštenog i iskrenog čoveka - kaže glumac i otkriva da sam piše pesme za ovaj film:

- Pevaću sasvim nove pesme! Neke od njih sam već napisao, jedva čekam da ih čujete! 

Andrija će se u ovom filmu oprobati i kao reditelj! Pored njega režiju potpisuje i Marko Jocić. Film je dobio finansijsku podršku Filmskog centra Srbije u iznosu od 22,5 miliona dinara.


Spremaju ulogu i za Bajagu

S obzirom na to da se film zove "Plavi Safir", što je i naziv Bajaginog velikog hita, postoji mogućnost da jednu od uloga dobije i slavni roker!

- Bajaga je sjajan čovek i veliki muzičar. Ima dosta hitova i ljudi ga mnogo vole. Bilo bi mi baš drago da se i on pojavi u filmu - kaže jedan od reditelja Marko Jocić. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>