Style

Ljubav

Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nekome stoje poteškoće, nekome dobici! Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka na ovom polju!

Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




STRELAC


Merkur na početku avgusta pravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom. Bićete suočeni sa teškoćama na polju platnog prometa i na polju finansija uopšte, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva.

Izbegavajte nove investicije i velike finansijske transakcije, a isto tako izbegavajte i da se zadužujete i podižete kredite jer bi vam to donelo velike pritiske kao i mogućnost većih gubitaka. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas dodatno upozorava da ne ulazite ni u kakve rizične poslove i investicije jer bi vam to moglo naneti štetu i ozbiljne gubitke.

Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave, dizajna, industrije i turizma. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i motivisaće vas da usmerite napore u stručno usavršavanje i sticanje veština koje će vam omogućiti uspon u karijeri.

Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam bolji osećaj za rešavanje finansijskih teškoća koje će vas pritiskati.

Uspećete da poboljšate platni promet. S druge strane, kvadrat Marsa sa Plutonom izazvaće nova previranja i dovesti vas u opasnost od novih gubitaka.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom. Dobićete podršku od strane vaših nadređenih, kao i od stručnih osoba za bržu realizaciju projekta u koji ste uložili veliki deo vašeg vremena, iskustva i kreativnosti.

Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima transporta, turizma, ugostiteljstva i zabave. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i vaše polje posla i karijere.

Pružiće vam se pogodnosti za pokretanje novih projekata koji vam mogu doneti uspon u karijeri. Bićete odlično organizovani i dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtevaju pažnju na detaljima. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i donosi vam blokade na polju finansija, što će vas znatno usporiti.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima ekonomije, pravosuđa, zdravstva i prosvete. Sezonski poslovi vam neće doneti očekivane dobitke.



JARAC


Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom i prouzrokovaće mnogo nesporazuma i napetosti u odnosima sa poslovnim partnerima.

Jedno partnerstvo će biti teško održati i može se dogoditi da se raziđete u interesima i prekinete saradnju. To će vam naneti štetu i gubitke. Imaćete smanjen broj klijenata.

Kvadrat Sunca sa Uranom vas upozorava da ne ulazite u rizične poslove i da se ne zadužujete. Platni promet će vam biti otežan. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam zastoje i odlaganja u završnom delu prioritetnih projekata.

Ako imate sopstveni posao, donosićete ishitrene odluke zbog kojih možete imati gubitke. Merkur 5. avgusta ulazi u znak Lava, što će vam omogućiti da efikasnije planirate i da se bolje organizujete u rešavanju teškoća u oblastima platnog prometa i na polju novca.

Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i omogućiće vam poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima i bolju koordinaciju sa saradnicima. Kvadrat Marsa sa Plutonom 13. avgusta donosi vam nova odlaganja planiranih rokova.

Sunce i Merkur će u drugoj polovini avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti mogućnost da dovršite i nadoknadite sve što je bilo odloženo od važnih i prioritetnih radnih zadataka.

Imaćete veliki motivaciju i mnogo energije, a pokazaćete i da ste sposobni da rukovodite i donosite ispravne i efikasne odluke.

Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device, što će vam olakšati da dobijete podršku koja vam je neophodna od strane nadređenih i radnih kolega za realizaciju novih planova.

Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće do novih zastoja u radu i do neslaganja sa nadređenima u vezi velikih i dugoročnih poslova. Teškoće vas očekuju u oblastima građevinarstva.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima administracije, trgovine, menadžmenta i ugostiteljstva. Budite pažljivi kada se radi o privremenim poslovima.

 

Pazite čime čistite! Dezinficijensi sa metanolom opasni po zdravlje!








VODOLIJA


Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom.

Nailazićete na neslaganja sa radnim kolegama, suočavaćete se sa spletkama, velikom količinom lažnih informacija i teškoćama koje će remetiti ostvarivanje vaših planova.

Vaši tajni neprijatelji vam mogu naneti štetu i gubitke. Kvadrat Sunca sa Uranom doneće vam iznenadne teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima i nadređenima, što će dovesti do odlaganja važnih rokova. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom.

Čuvajte se glasina koje će kružiti iza vaših leđa sa ciljem da vam kompromituju ugled. U poslovnim pregovorima dobro proverite sve što vam deluje nejasno, a u trgovačkim poduhvatima se pazite da vas neko ne prevari.

Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam povoljne prilike da započnete novo poslovno partnerstvo, sklopite novi ugovor i ostvarite uspeh na polju javnosti. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i pružiće vam mogućnosti da proširite vašu ponudu usluga, posebno ako se bavite oblastima lepote kao što su frizerske i kozmetičke usluge.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom, što će vam doneti teškoće zbog neproverenih informacija, a u pregovore oko novih poslova umešaće se treća strana koja će raditi protivno vašim interesima.

Sunce i Merkur će praviti trigon sa Marsom u drugoj dekadi meseca, što će vam doneti podršku od strane nadređenih i jedne osobe na višem društvenom položaju za sklapanje profitabilnog poslovnog partnerstva. Uspećete poslovne pregovore u kojima ste imali teškoće da preokrenete u svoju korist.

Venera i Merkur će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i omogućiti vam bolji platni promet i veću zaradu. Mars u kvadratu sa Saturnom doneće vam velike prepreke u pokušaju pokretanja tajnih planova.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u javnom ili ekonomskom sektoru, zdravstvu, pravosuđu, kao i u oblasti usluga. Honorarni poslovi vam neće doneti očekivanu dobit.



RIBE


Merkur na početku avgusta pravi opoziciju sa Plutonom i Saturnom. Doći će do razilaska u interesima sa pojedinim saradnicima, što bi moglo dovesti do prekida jedne važne i dugogodišnje saradnje na vašu štetu.

Izbegavajte da ulazite u rizike. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite zabavom, ugostiteljstvom i dizajnom.

Kvadrat Sunca sa Uranom dovešće do neočekivanih obrta u pregovorima sa jednom osobom na položajima gde ćete izgubiti podršku na koju ste se oslanjali. Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i prouzrokovaće teškoće na polju finansija.

Nedostajaće vam sredstva za nastavak jednog timskog rada, a sa pojedinim saradnicima nećete moći da postignete sporazum o raspodeli zarade. Merkur će 5 avgusta ući u znak Lava, što će vas činiti dobro organizovanim na polju usluga i u saradnji sa radnim kolegama. Pokrenućete nešto novo na polju usluga.

Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će pojačati vaše kreativne sposobnosti i otvoriće vam mogućnosti za uspeh u svemu gde se od vas traže kreativne ideje i rešenja. Ostvarićete korisne kontakte.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom. Jednu saradnju ćete prekinuti zbog nerešenih međusobnih finansijskih obaveza i pokušaja obmane od strane druge strane, na prilično neprijatan način.

Sunce i Merkur će sredinom meseca praviti trigon sa Marsom, što će vam kroz dobru organizaciju. Planiranje, stručnost i autoritet doneti dobitke kroz oblasti usluga. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device, što će vam pružiti mogućnost pokretan ja novih projekata na polju javnosti, kao i mogućnost započinjanja novih partnerstava i sklapanja novih i isplativih ugovora.

Kvadrat Marsa sa Saturnom prouzrokovaće nove zastoje i novčane gubitke u saradničkim odnosima i velikim poslovima.

Nezaposlene Ribe će dobiti šansu da se zaposle u sektoru administracije, trgovine i uslužnih delatnosti. Poslovi u logistici i velikim trgovačkim lancima biće vam lako dostupni.


 

Najbolji lek za oticanje nogu! Oticanju su najčešće sklone noge, stomak, prsti, zglobovi.

Viber

Autor: Astrolog Igor Pavluković
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>