Style

Ljubav

Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Lav, Devica, Vaga, Škorija!

Nekome stoje poteškoće, nekome dobici! Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Lav, Devica, Vaga, Škorija! Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka na ovom polju!

Mesečni novčani horoskop za avgust 2020. godine! Lav, Devica, Vaga, Škorija! Svet Plus




LAV


Merkur će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u poslovima koji obuhvataju usluge i u kojima nemate dovoljno iskustva.

Zbog smanjenog broja klijenata može se dogoditi da iz vaše ponude izbacite pojedine usluge. Pregovori koje ste započeli iza zatvorenih vrata neće uspeti.

Nailazićete na ogovaranja i spletke od strane kolega na poslu. Kvadrat Sunca sa Uranom dovešće do neslaganja sa nadređenima. Ako imate sopstveni posao bićete skloni ishitrenim potezima i korišćenjem neproverenih metoda kako biste dokazali svoj autoritet, a to vam može naneti štetu.

Merkur će 5. avgusta ući u vaš znak i počećete da pravite nove planove. Poboljšaćete organizaciju svojih obaveza, kao i komunikaciju sa saradnicima.

Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će vam doneti uvide u stvari koje su vam nedovoljno jasne, kao i u skrivene spletke tajnih neprijatelja, pa ćete moći da ih eliminišete.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam otežavati promet robe i novca sa inostranim partnerima.

Uran će 15. avgusta krenuti retrogradno što će dovesti do sporijeg uvođenja novih tehnologija i metoda u vaš način poslovanja.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi meseca praviti trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da obezbedite potrebnu podršku za neometan razvoj prioritetnih zadataka i da poboljšate odnose sa nadređenima. Sekstil Venere sa Uranom doneće vam uspeh i dobitke ako se bavite oblastima zdravstva ili dizajnom.

Merkur i Sunce na početku treće dekade avgusta ulaze u znak Device i donose vam povoljne mogućnosti za poboljšanje finansijskog stanja. Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam zastoje i gubitke ako se bavite turizmom, transportom, građevinarstvom i teškom industrijom.

Nezaposleni Lavovi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u finansijskom sektoru, kao i da pokrenu sopstveni posao ako su to imali u planu.



DEVICA


Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, a to bi moglo da dovede do prekida važne saradnje zbog rizičnih poteza koje ćete biti skloni da pravite, a što će naneti štetu i moguće gubitke u saradničkim odnosima.

Na neslaganja sa saradnicima će naglašeno uticati kvadrat Marsa sa Jupiterom, a ovaj aspekt će vam doneti i teškoće u platnom prometu koje će vas ometati u prioritetnim radnim zadacima.

Izbegavajte rizike i držite se samo proverenih metoda.

Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam mogućnosti da započnete sa dogovorima i pripremama iza zatvorenih vrata u vezi jednog projekta koji bi povoljno uticao na vašu karijeru.

Imaćete uspeha ako se bavite radom u zdravstvu. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i pomoći će vam u rešavanju teškoća na polju saradnje. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom i može dovesti do blokade na računu ili finansijskog gubitka.

Izbegavajte da poslujete sa sumnjivim licima i da se bavite nečim u poslu za šta niste dovoljno stručni jer ćete pretrpeti štetu.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti podršku u rešavanju teškoća na polju platnog prometa.

Bićete bolje organizovani, vaši potezi će biti konstruktivni, bićete snalažljivi i imaćete pomoć vaših nadređenih.

To će vam doneti dobitke. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u vaš znak. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja i možete ostvariti napredak u karijeri.

Očekuju vas dobiti ako imate sopstveni biznis. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što vas upozorava na nove rizike i probleme na polju platnog prometa. Nailazićete ponovo na blokade, pa je neophodno da po svaku cenu izbegavate prihvatanje bilo kakvog rizika.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga, trgovine, administracije i zdravstva.

Privremeni i honorarni poslovi vam se ne preporučuju u ovom mesecu.

 

Dijeta i zdravi slatkiši! Možete ih jesti i ako se borite sa viškom kilograma! (RECEPTI)

 
 



VAGA


Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što će dovesti do zastoja i odlaganja završetka velikih i prioritetnih poslova zbog nemogućnosti nabavke potrebnih sredstava i teškoća u organizovanju, planiranju i kontaktima sa dobavljačima, saradnicima i partnerima.

Uz sve to će doći i do neočekivanih teškoća u platnom prometu i sukoba sa nadređenima, zbog kvadrata Sunca sa Uranom.

Mars će 4. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam teškoće u javnim poslovima, u odnosima sa klijentima, a nailazićete i na pravne teškoće.

Nije dobro vreme za sudske sporove. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i doneće vam pogodnosti za unapređenje saradnje sa velikim preduzećima, kao i za ostvarivanje obostrano korisnih dogovora sa saradnicima. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere, što će vam omogućiti da se bolje organizujete i da lakše obavljate planirane aktivnosti i dogovore.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom. Zbog neispunjenih rokova, može doći do prekida jednog partnerstva na vašu štetu.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom i omogućiće vam da prevaziđete prepreke na koje ste nailazili u poslovanju i da se usaglasite sa naređenima od kojih ćete dobiti podršku. Ovo će vam omogućiti da poboljšate poslovna partnerstva i saradničke odnose.

Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i omogućiće vam da pokrenete poslove koje ste pripremali u tajnosti.

Očekuje vas uspeh ako se bavite oblastima zdravstva i administracije. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do novih zastoja i odlaganja važnih rokova, kao i do ponovnih teškoća u odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima.

To će se negativno odraziti na vaš napredak u karijeri.

Nezaposlene Vage će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, saobraćaja, prosvete i u poslovima gde se traži smisao za dizajn i kreativnost.



ŠKORPIJA


Merkur će na početku avgusta praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom, što će vam doneti teškoće u dogovorima, planiranju i organizovanju važnih i velikih poslovnih projekata.

Ako je vaš posao vezan za saradnju sa inostranstvom ili se bavite turizmom, transportom, trgovinom na veliko industrijskom ili građevinskom robom ili komunikacijama, nailazićete na prepreke koje mogu da vam nanesu gubitke. Biće neophodno da menjate vaše planove i način rada.

Kvadrat Sunca sa Uranom doneće vam iznenadne nesuglasice sa nadređenima i poslovnim partnerima. Merkur će 5. Avgusta ući u znak Lava i vaše polje karijere, što će vam olakšati da se bolje organizujete i da uspešno isplanirate buduće radne zadatke.

Imaćete uspeha ako se bavite komunikacijama, trgovinom ili ako imate sopstveni biznis. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam više podrške od ključnih poslovnih partnera, kao i mogućnost nabavke neophodnih sredstava za prioritetne zadatke.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam može doneti gubitke u uslužnim poslovima.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom, što će vam doneti podršku od strane nadređenih u rešavanju teškoća na polju usluga.

Imaćete uspeha ako se bavite servisom bele tehnike ili automobila, kao i ako se bavite zanatskim delatnostima.

Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i otvoriće vam pogodnosti za započinjanje nove saradnje koja će se pokazati uspešnom i doneti vam dobitke. Imaćete uspeha i u timskom radu. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom što će dovesti do velikih neslaganja u pregovorima, zastoja u realizaciji planova i napetih odnosa sa radnim kolegama i nižim nadređenim osobljem.

Oslonite se na intuiciju da biste izbegli ove teškoće.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti šansu da se zaposle u oblastima javnosti, zdravstva i menadžmenta. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju i iskoristite što možete od ponude.


Domaća krema za sunčanje! (RECEPT)

Viber

Autor: Astrolog Igor Pavluković
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>