Region

Svet

Region

Serija - Pevačica: Vuk Kostić glumi Zorana Marjanovića!

Serija "Pevačica", o kojoj se mesecima govori, a koja je inspirisana misterioznim ubistvom Jelene Marijanović u Borči, počeće da se snima krajem ove godine. Vuk Kostić glumi Zorana Marjanovića, a ubijenu pevačicu Milca Pavlović!

Serija - Pevačica: Vuk Kostić glumi Zorana Marjanovića! Screenshoot/Instagram- Gaga Antonijević, reditelj serije "Pevačica", ponudio je ovu zahtevnu ulogu Vuku Kostiću iz nekoliko razloga. Prvi i najvažniji je to što je Vuk jedan od najboljih mladih glumaca i poslednjih godina ostavio je dobar utisak u kriminalističkim serijama, kakva će biti i ova - ispričao je za "Alo!" izvor blizak produkciji koja će raditi na projektu i dodao:

- Drugi i ne manje važan razlog je to što je Gaga video fizičku sličnost između Kostića i Zorana Marijanovića. Po konstituciji su slični, kao i po liku, pa je ubeđen da je, uz Milicu Pavlović, napravio odličan izbor - rekao je izvor.

 

Vuk Kostić, kako smo saznali, ulogu nije prihvatio na prvu loptu, pogotovo što će serija biti rađena po istinitom događaju, a istraga o ubistvu Jelene Marijanović još nije okončana. Ali nakon što je pročitao scenario i uvideo da postoje izvesne korekcije, rešio je da se uhvati u koštac sa ovim velikim zalogajem.

- Vuk je imao milion pitanja i nedoumica. Najpre zbog toga što će igrati čoveka za kog još nije utvrđeno da li je imao veze sa ubistvom svoje supruge ili ne. Pitao je kako da pristupi ulozi, kada se ne zna da li je Marijanović kriv ili nevin - ispričao je dobro upućeni izvor i dodao:

- Gaga mu je objasnio šta želi, kao i kako je on video Zorana u celoj toj priči, pa je Kostić pristao, ali za vrtoglav honorar.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>