Lepota

Ljubav

Jednostavne frizure za leto 2020. godine!

Jednostavne frizure su idealan izbor za leto 2020. godine. Radi se o stilovima koje možemo sami napraviti kod kuće. Lake su za održavanje i odlične su za one dane kada ne znamo kako srediti kosu. Izbor je veliki. Sve su to brze, opuštene i praktične frizure koje se mogu nositi u svim prilikama, od poslovnih preko kežual do svečanih.

Jednostavne frizure za leto 2020. godine! Svet Plus
Upadljivi rajf

Ako se pitate kako nositi rajf, a ne izgledati kao dete onda evo ideje. Rajfovi i trake za kosu su u trendu ove sezone. Međutim, umesto tankih plastičnih, ovog leta izaberite upadljive metalik rajfove koji podsećaju na krunu iz srednjeg veka ili su u retro stilu. Deblji i udobniji rajfovi su dobar način da stilizujete svoju kosu srednje dužine ili do ramena. Ako ga stavite, onda budite sigurni da Vam se kosa neće lepiti po licu od vrućine. Ovakve stilove možete nositi i u svečanim prilikama uz odgovarajuće haljine i minđuše.Prirodni talasi


Nema boljeg i prikladnijeg stila za leto od prirodnih talasa u kosi. Ako Vam je kosa srednje dužine ili do ramena onda je možete uz pomoć prese uviti i napraviti talase. U predelu šiški pramenove uvijte ka spolja, napravite talase na sredini kose, a gledajte da krajeve ostavite ravnim. Cilj je postići što prirodniji izgled talasa. Ova je dobar način da i starije žene moderno stilizuju same kod kuće svoju kosu.


Jednostavne frizure sa šnalama u kosi

Poput rajfova i šnale su u modi i viđaćemo ih svuda ovog leta. Velike, clips šnale sa biserima ili cirkonima su savršen dodatak koji će Vašoj kosi dati potreban glamurizniji izgled za neke svečanije prilike. Šnale i češljiće možete nositi na svim dužinama kose kao i u kombinaciji sa punđom ili pletenicom.


Scrunchies gumice u kosi


Još jedan način da sami kod kuće stilizujete svoju kosu brzo i lako jeste i uz pomoć super modernih Scrunchie gumica. Ako imate bob ili lob napravite rep i vežite ga ovom gumicom. Poznate ličnosti obožavaju scrunchie gumice koje su bile veliki hit tokom 90 – tih. Potrebno je samo nekoliko sekundi da biste kopirali ovaj letnji stil Miley Cyrus. Scrunchies gumice dolaze u različitim bojama i printovima tako da ih možete menjati shodno prilikama ili uklapati uz boju kose ili odeće.Efekat vlažne kose


Kada se prvi put pojavio takozvani efekat vlažne kose ili Wet Look žene su bile rezervisane. Nekima se dopadao, a nekima ne ovakav način stilizovanja kose. Međutim, ovaj trend je opstao i i dalje je aktuelan. Idealan je za leto kada kosa izgleda kao da ste upravo izašli iz mora. Postoje kreme koje kosi daju visoki sjaj bez obzira na tip kose. Ovakav stil možete nositi na svim dužinama kose. Dobar je i za svečane prilike uz adekvatnu garderobu i nakit.

 

Preporodite kožu lica ishranom! Pet namirnica za lepotu!
Balon konjski rep


Ove sezone u modi je balon ili mehur konjski rep. Brzo i lako se pravi i dobar je izbor za leto i more. Ako vam je kosa duga vežite je gumicom na više mesta, izvucite kosu između vezanih delova i napravite balončiće ili mehure. Stavite šešir i naočare za sunce i eto lagane frizure za leto.Jednostavne frizure sa hipster punđom


Novo vreme donosi sa sobom i nove stilove ili modernizovane stare. To se odnosi na polupodignutu kosu sa punđicom na vrhu glave. Možete napraviti i dve punđe kao rogove nestašne đavolice. Ovaj stil izgleda još lepše ukoliko su od ostatka kose napravljeni blagi talasi.


Jednostavne frizure sa maramom


Marame u kosi su vrući trend ovog leta. Možete ih na raznovrsne načine nositi. Pokažite svoju kreativnost. Najjednostavnije je vezati rep maramom ili je staviti oko glave kao traku. Nešto teže se prave pletenice isprepletane maramom ili niske punđe takođe upotpunjene maramom. Igrajte se ovog leta i pronađite svoj originalan način stilizovanja kose uz pomoć marame ovog leta.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: utrendu

Povezane vesti:


>