Style

Ljubav

Horoskop za pun Mesec u Vodoliji 3. avgusta! Evo čega se oslobađamo!

Horoskop za pun Mesec u Vodoliji 3. avgusta 2020. godine! Evo čega se oslobađamo! Ako su neke stvari u vašem životu maglovite ili nejasne, pun Mesec vam pomaže da lakše pronađete odgovore za kojima tragate.

Horoskop za pun Mesec u Vodoliji 3. avgusta! Evo čega se oslobađamo! Svet Plus
Pun Mesec u znaku Vodolije osvetliće nebo između 3. i 4. avgusta 2020. godine, pozdravljajući svojim sjajem otvaranje portala Lavlja kapija koji će se dogoditi 8. avgusta.

Pun Mesec nam uvek osvetljava određene stvari, pomaže nam da pronađemo istinu i proširimo naš način razmišljanja.

Ako su neke stvari u vašem životu maglovite ili nejasne, pun Mesec vam pomaže da lakše pronađete odgovore za kojima tragate.

Uran, planeta buđenja i promena, veoma je aktivna pod ovim punim Mesecom.

Uran je vladar Vodolije, ali on takođe u periodu punog Meseca kreira kvadrat sa Suncem na 90 stepeni, što donosi nestabilnost i osećaj gubljenja tla pod nogama.


 

Rakel Velč svoj izgled duguje balzamu za negu kože vimena kod krava!?Očekuju nas mnoge promene. Stvari oko nas se kreću i pomeraju, zbog čega se osećamo nesigurno i nestabilno. Teško ćemo pronalaziti put kojim treba da krenemo zbog mračnog uticaja Urana.

Ipak, ta energija nije tu kako bi uzdrmala naš život, već nam pomaže da otpustimo stvari koje nam više ne koriste ili nam donose nemir.


Sa druge strane, pun Mesec pomaže da se nežno prepustimo toj energiji i otpustimo određene stvari bez straha.

Sada imate priliku da osvetite čega se plašite, kojih misli, kojih verovanja, okolnosti i stvari...

Ovaj pun Mesec traži način da vam raščisti put i da otresete se teških uverenja, loših ideja, neprijatnih okolnosti i iskustava. Pomaže vam da u novi ciklus uđete očišćeni od negativne energije.

Pod ovom energijom punog Meseca u Vodoliji, važno je da pustite stavri da idu svojim tokom, umesto da kontrolišete ono što se ne može kontrolisati.

 

Aspirin za gubitak težine! Evo kako!


Ova turbulentna energija Urana takođe služi za drugu svrhu - buđenje energije naše duše.

Kada se naša očekivanja poremete, to nas tera da vidimo stvari u novom svetlu i da drugačije osećamo sebe i svet u kojem živimo. Ovo može pokrenuti buđenje i dolazak do novih saznanja i mudrosti.

Uran nas potresa kako bi nas da probudio i pokazao nam neki novi i viši put.

 

Mesečni horoskop za avgust: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za avgust 2020 godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Mesečni horoskop za avgust: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>