Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2020. godine. Vodolija će se dobro slagati sa partnerom, Ribe prevazilaze nesuglasice... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet PlusSTRELAC

Ako ste u vezi:

Opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom na početku meseca prouzrokovaće udaljavanje između vas i partnera, kao i nesuglasice, pa i svađe u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Bićete skloni da zauzimate suprotne stavove i mišljenja u mnogim zajedničkim temama. Potrudite se da pronađete zajednički prihvatljiva rešenja, kako biste ublažili napetosti.

Druga polovina avgusta doneće vam više motivacije i ideja kako da poboljšate vaš odnos sa voljenom osobom. Vaše predloge u vezi zajedničkog vremena i zabavnih aktivnosti će vaš partner većinom prihvatati. Uspećete da se dogovorite i oko ulaganja novca u ostvarenje zajedničkih ciljeva. Složićete se oko novih planova. Prijaće vam kratka putovanja.


JARAC

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura koji prolazi kroz vaše polje ljubavi sa Plutonom i Saturnom doneće vam osetno zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Zauzimaćete suprotne stavove oko važnih stvari u vašoj vezi. Bićete sumnjičavi i skloni da partnera optužujete da je neiskren prema vama. Izbegavajte da budete represivni i previše zahtevni. Potražite kompromis.

Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će dovesti do postizanja kompromisa. Pokazaćete više nežnosti, topline i osećanja prema partneru. Posvetićete više pažnje porodičnim pitanjima. Krajem meseca opozicija Venere sa Jupiterom dovešće do emotivnog nesklada u vezi ali ćete moći to da rešite jer ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se emotivno zatvoreno i više će vam odgovarati da budete jedno vreme sami. Osobe koje vam budu slale signale da im se dopadate neće se vama dopadati. U drugoj dekadi avgusta će jedna osoba probuditi vaše strasti i privući će vas fizički, što će dovesti do početka uzbudljive avanture. Odlično ćete se slagati u intimnim odnosima, a već krajem meseca ćete početi da osećate i emotivnu povezanost. Započećete vezu koja se može pokazati ozbiljnom i na duže staze.

Nešto stariji Jarčevi će imati utisak da im ništa ne ide u ljubavi jer će nailaziti na zid od osobe koja im se dopada. Sredinom meseca će upoznati nekog novog ko će u njima probuditi osećanja i pokrenuti ih na akciju. Moguća je veza.

 

Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!


VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca sa Uranom u prvoj dekadi avgusta doneće vam nesuglasice sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza i raspodele kućnih poslova. Sredinom meseca ćete uspeti da se dogovorite oko svega što vam je u prethodnom periodu pravilo probleme. Pružaćete podršku i pomoć jedno drugom. Vodićete dinamične, iskrene i intimne razgovore.

Konjunkcija Merkura sa Suncem sredinom avgusta motivisaće vas da predložite partneru nove zajedničke ciljeve i aktivnosti koje biste mogli da upražnjavate u slobodno vreme. Imaćete i konstruktivne predloge u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Vaš partner će se složiti sa većim delom vaših predloga. Imaćete više vremena za zabavu.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas avanture i osećaćete pojačanu potrebu da se više krećete i da više vremena provodite sa društvom i van kuće. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim načinom komunikacije, smislom za humor i inteligencijom. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Sredinom meseca ćete spontano započeti vezu zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem. Veza će biti površna u početku, sa mogućnošću da bude duga i ozbiljna.

Nešto starije Vodolije će iznenada odustati od osobe kojoj su duže vremena pokušavali da privuku pažnju. Zaljubiće se u osobu koju će upoznati preko prijatelja. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo će ući u vezu koja će biti puna podsticaja.


RIBE

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Plutonom i Saturnom na početku meseca dovešće do udaljavanja i zahlađenja u odnosima sa partnerom zbog vaših čestih odsustvovanja od kuće i prisustvovanja raznim društvenim aktivnostima. Vaš partner će se osećati zapostavljeno. Imaćete različite potrebe u pogledu zabave i razonode. Potražite zajednički prihvatljivo rešenje. Druga polovina avgusta će vam doneti više razumevanja i poboljšanu komunikaciju sa partnerom. Prevazići ćete nesuglasice. Merkur će 20. avgusta ući u znak Device i vaše polje ljubavi, a kako je Merkur ovde u sedištu i snažan, ostvarićete željeni sklad i stabilnost u ljubavi. Prijalo bi vam da odete negde na odmor zajedno i dobro se provedete .

Ako ste slobodni:

Početak avgusta donosi vam napetosti i razočaranja. Osoba koja vam se dopadala pokazaće svoje pravo lice i prirodu manipulatora, pa ćete se osećati obmanuto i na neki način iskorišćeno, što će vas okrenuti na drugu stranu. Sredinom meseca upoznaćete nekog novog ko će vam se dopasti već na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana. Počećete da se viđate, izlazite i razgovarate o raznim zajedničkim temama. Pojaviće se emocije i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Ribe će se ponašati ishitreno na početku meseca u nameri da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Kada shvatite gde pravite greške, razradićete taktiku i u trećoj dekadi meseca ćete uspeti da osvojite srce vaše simpatije.

 

Nova frizura Monike Beluči podmlađuje za celu deceniju!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>