Region

Svet

Region

Dejan Stanković igraće sebe u humorističkoj seriji Drim - tim!

Takvu ponudu nije mogao da odbije! Dejan Stanković igraće sebe u humorističkoj seriji Drim - tim, scenariste Miloša Radovića, a u režiji Dejana Zečevića. Prvi put na filmu glumio je i Nenad Milijaš. Za razliku od fudbalskog terena, Nenad je morao da nosi odelo.

Dejan Stanković igraće sebe u humorističkoj seriji Drim - tim! Foto: Instagram/MondoSnimanje serije planirano je na stadionu Trudbenik u Zvezdarskoj šumi, a Stanković je pre nekoliko večeri svoje scene snimao u društvu svog prijatelja Nenada Milijaša i Lazara Ristovskog.

"Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo. Znam šta treba da igram. Mislim da je lepo da se ispriča jedna ovakva priča. Imao sam priliku da upoznam jednog od braće Olaverić i mislim da mi je sudio utakmicu kao kadetu. U životu, kao i na filmu, čuda se dešavaju, pa u sportu nije nemoguće da neki mali klub napravi veliki uspeh. Samo ja mogu da igram Dejana Stankovića. Šalim se, naravno da bih dopustio i nekom drugom. Ne znam ko bi mogao da me odglumi. Imam drugare koji su glumci, pa neka se oni dogovore", rekao je on.

Prvi put na filmu glumio je i Nenad Milijaš. Za razliku od fudbalskog terena, Nenad je morao da nosi odelo.

"Dobio sam šansu, pa ću gledati da je iskoristim. 'Drim tim' je važan jer se promovišu sport i mali klub koji ima velike želje" poručio je bivši kapiten Crvene zvezde.
 

Serije koje morate odgledati! Zaronite u svet misterija! (VIDEO)
Serija je inspirisana istinitim događajem, koja prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova - Ilije Ike Srdića.

Čuveni srpski glumac i producent Lazar Ristovski, koji tumači lik Ike, najavio je početak snimanja 12 epizoda ove serije, u produkciji Telekoma Srbija i Zilion filma.

Pored Lazara Ristovskog, Dejana Stankovića i Nenada Milijaša u seriji ćemo videti i Tanju Šojić, Milutina Mimu Karadžića, Jelisavetu Orašanin i mnoge druge.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo


>