Region

Svet

Ilda Šaulić o gubitku bebe i korona virusu!

Tokom jučerašnjeg dana mediji su preneli vest da je pevačica Ilda Šaulić izgubila bebu. Evo kako se pevačica sada oseća posle svega. "Posledice ću tek osetiti!" Pevačica o gubitku bebe, korona virusu, o smrti oca Šabana...

Ilda Šaulić o gubitku bebe i korona virusu! Screenshoot/InstagramTokom jučerašnjeg dana mediji su preneli vest da je pevačica Ilda Šaulić izgubila bebu.

Početkom jula, pevačica je objavila da sa suprugom, biznismenom Bojanom Vučkovićem (50), očekuje prinovu, a istovremeno je bila pozitivna na Covid 19. Test na koronu je uradila upravo zbog trudnoće i brojnih kontakata koje je imala polovinom juna meseca, koje je imala na proslavi rođendana brata Mihajla.

Nažalost, pre nekoliko dana doživela je pobačaj. Evo kako se pevačica sada oseća posle svega:


- Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu.

Ilda kaže da će na svojoj koži osetiti gubitak verovatno tek kada prođe neko izvesno vreme:

-Zasad, sva moja snaga je preusmerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima.


 


Verovatno najteži trenutak koji je sačekao jeste onda kada je trebalo da se vest o gubitku deteta saopšti njenoj ćerkici Emi:


- Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: "Moj deda nije na putu, on je sa anđelima". Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari - završava Ilda.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Gloria


>