Style

Ljubav

Mesečni horoskop za avgust 2020 godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Za neke će biti početak avgusta prilično stresan... Mesečni horoskop za avgust 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednom periodu, po pitanju posla, ljubavi i zdravlja.

Mesečni horoskop za avgust 2020 godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus



OVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Početak avgusta biće prilično stresan za vas na poslovnom polju. Merkur će praviti opoziciju sa Plutonom i Saturnom koji prolaze kroz vaše polje posla i karijere, što će vam donositi velike pritiske da dovršite prioritetne radne zadatke. To nećete biti u mogućnosti jer će vam nedostajati sredstva zbog kvadrata Sunca sa Uranom. Vaši nadređeni neće imati za to razumevanja, bez obzira što za problem sa sredstvima niste vi odgovorni. Moguće je smanjenje plate. Mars će praviti kvadrat sa Jupiterom. Bićete skloni da ishitreni donosite važne odluke o većim investicijama, što bi moglo da vam nanese gubitke i odrazi se negativno po vaš napredak u karijeri. Biće vam važnije da dokažete svoj autoritet nego da ostvarite profit. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i bićete bolje organizovani u poslovima koji vam pružaju zadovoljstvo. Imaćete više uspeha u oblastima zabave, kreativnim delatnostima i u radu sa decom. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka, što će vam doneti uspeh ako se bavite uslugama lepote kao što su kozmetičke i ako se bavite uslugama keteringa.

Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam niz teškoća u razvoju prioritetnih radnih zadataka. Izbegavajte sukobe sa nadređenima jer ćete biti često isprovocirani na radnom mestu. Trigon Sunca i Merkura sa Marsom će vam doneti srećne okolnosti uz pomoć kojih ćete uspeti da prevaziđete teškoće i uspećete da učvrstite vaš autoritet i radne pozicije. Imaćete dovoljno energije za veće napore koji će biti neophodni da biste uspešno obavili sve što se od vas očekuje. U trećoj dekadi avgusta će Merkur i Sunce ući u znak Device i ostvarićete jedan važan cilj na polju usluga. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i to će vas usporiti i doneti vam teškoće na polju građevinarstva i industrije.

Nezaposleni Ovnovi će morati da ulože više truda ako žele da dobiju stalan posao. Privremene poslove na određeno vrem ćete dobijati lako ali samo na kraći rok.


Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Raka 7. avgusta doneće vam više vremena za dom i porodicu, što će prijati i vama i vašem emotivnom partneru. Više vremena ćete provoditi zajedno. Možete da odete i na zajednički odmor. Ukoliko ne budete u mogućnosti da negde otputujete, uživaćete u zabavnim aktivnostima za koje ćete imati inicijativu i dobre ideje.

U drugoj polovini avgusta Venera će praviti sekstil sa Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom što će vam doneti pozitivne promene i svežinu u odnosu. Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do nesuglasica zbog toga što ćete biti prezauzeti obavezama i nećete imati vremena za voljenu osobu.

Ako ste slobodni:

Više vremena ćete provoditi kod kuće i tokom prve polovine avgusta biće moguća samo poznanstva na daljinu koja vas neće naročito zanimati u emotivnom smislu ali će vam dobro doći da ispunite vreme prijatnom komunikacijom. U drugoj polovini avgusta Venera će praviti sekstil sa Uranom i jedno poznanstvo od ranije će postati aktuelno. Počećete da se viđate ali ćete primetiti da postoje kod druge osobe stavovi u suprotnosti sa vašim. To će dovesti do zahlađenja.

Stariji Ovnovi će biti zainteresovani za prolazne avanture, posebno u drugoj polovini avgusta kada će sa jednom osobom započeti da se viđaju intimno. Vaša intimna viđanja će kratko trajati jer ćete ubrzo shvatiti da niste jedno za drugo.


Zdravlje:

Prva dekada avgusta vam donosi pad imuniteta i osetljivo zdravlje. Moguće su probavne tegobe, otežana cirkulacija, disajne smetnje, urinarne infekcije i bolovi u leđima i vratu, posebno ako mnogo vremena provodite sedeći. Neophodne su preventivne mere i više odmora. Od druge dekada avgusta zdravlje će vam se poboljšati i stabilizovati.

Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu. Prijaće vam kuvani krompir, šargarepa, peršun, pirinač i čorbe od povrća. Izbegavajte hranu pečenu na ulju ili hranu sa roštilja, kao i grickalice, delikatese i slatkiše. Od voća će vam prijati dinja, nar, avokado, ananas, kivi i banana. Uzimajte više kalcijuma, magnezijuma i A vitamina. Jedite ribu umesto mesa.



BIK:

Posao:

Dragi Bikovi,
Prva dekada avgusta donosi vam niz teškoća oko dobijanja potrebne podrške od raznih institucija. Nailazićete i na teškoće u poslovnim pregovorima, čak ćete neke pregovore prekinuti jer će se završiti neuspehom, zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom Kvadrat Marsa sa Jupiterom će vam otežati odnose sa partnerima iz inostranstva. Ako ste planirali poslovno putovanje, bićete primorani na odlaganje. Teškoće vas očekuju i ako se bavite trgovinom robe iz uvoza jer ćete se suočiti sa ograničenjima i porastom cena. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u ispunjavanju planiranih rokova. Efikasnije ćete rešavati administrativne obaveze. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doneće vam više naklonosti od strane vaših sagovornika u poslovnim pregovorima. U drugoj dekadi avgusta Mars će praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da nije pogodno vreme za poslovna putovanja i saradnju sa inostranim partnerima. 


Čuvajte se spletki nedobronamernih ljudi. Očekuju vas teškoće u oblastima trgovine i saobraćaja. Merkur će 17. avgusta praviti trigon sa Marsom, a nakon toga će i Sunce biti u trigonu sa Marsom. Ovo će vam omogućiti da lako i efikasno sređujete neophodne radne dozvole, radnu dokumentaciju i razne druge administrativne procedure. Jedan tajni plan ćete uspeti da realizujete i ostvarite ekstra profit. U trećoj dekadi avgusta će Merkur i Sunce ući u znak Device i doneće vam povoljne mogućnosti za uspeh u kreativnim poduhvatima. Mars će 24. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će vas znatno usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva, a uzrok će biti niz nepovoljnih okolnosti na poslu i teškoće u nabavci resursa. Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do prekida aktuelnih pregovora. Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima administracije i logistike, dok će im teško poći od ruke da se zaposle u svojoj struci.


Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi avgusta izazvaće sukobe sa partnerom zbog teškoća da odete na putovanje i na zajednički odmor. Izvor tih teškoća će biti više u okolnostima oko vas nego do vas dvoje ali će izazvati kod oboje veliko nezadovoljstvo koje će se negativno odraziti na vašu vezu. Doći će i do otkrivanja tajni koje ste krili jedno od drugog. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom što bi moglo da vašu vezu dovede na korak do raskida jer ćete biti suočeni sa uvidom u nekorektne postupke koje ste oboje pravili zbog nezadovoljstva vašim odnosom. Trigon Sunca sa Marsom će ublažiti ove probleme ali će vam trebati dosta vremena i strpljenja kako bi vaš odnos postao stabilan.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam nije pogodan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Već na samom početku avgusta pružiće vam se mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja vas duže vreme veoma privlači fizički. S druge strane, sa tom osobom ćete imati ljubomorne scene i nećete moći da se složite na drugom polju osim u intimnim odnosima. Strasti će biti prejake. Do kraja avgusta ćete se umoriti od svega, a kvadrat Marsa sa Saturnom će dovesti do prekida tajne veze. Stariji Bikovi će nailaziti na brojne prepreke u pokušajima da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Nećete hteti da priznate sebi da ta osoba nije neko s kim možete da se složite. Na kraju ćete se razočarani u neuspeh povući u sebe.


Zdravlje:

Bićete osetljivog i promenljivog zdravlja u prvoj dekadi avgusta. Savet je da izbegavate izlaganje jakom suncu, da koristite kreme za kožu kao i sredstva protiv insekata. Vise se odmarajte i izbegavajte fizičke napore. Bićete više nego obično pod stresom. Moguće je variranje krvnog pritiska. U drugoj polovini avgusta će vam zdravlje biti stabilnije i bolje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu sa vlaknima radi lakše i brže probave. Od voća jedite banane, avokado, jabuke, lubenice i dinje. Od povrća će vam prijati mladi grašak, spanać, paradajz i kuvani krompir. Od mesa jedite piletinu ali izbegavajte crveno meso. Riba može često da vam se nađe na jelovniku. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

 

Mesečni horoskop za avgust: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!






BLIZANAC:

Posao:

Dragi Blizanci,
Preporučuje vam se da izbegavate da se zadužujete tokom avgusta, naročito u prvoj dekadi meseca. Platni promet će vam se odvijati uz česte teškoće zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom. Mogući su uvećani troškovi, slabija zarada i prekid jednog dugoročnog posla, što bi vam moglo naneti gubitke. Budite štedljivi. Mars će 4. Avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam finansijske teškoće sa saradnicima. Može doći do bankrota nekih preduzeća sa kojima poslujete, što bi se i na vaše poslovanje odrazilo negativno. Merkur će 5. Avgusta ući u znak Lava i započećete pregovore oko novih projekata koje nameravate da pokrenete. Imaćete više uspeha ako se bavite oblastima komunikacija i trgovine. Venera će 7. avgusta ući u znak Raka i doprineće svežem prilivu sredstava na vaš račun, što će popraviti vašu finansijsku situaciju. Kvadrat Marsa sa Plutonom 13. avgusta vas upozorava da izbegavate nelegalne finansijske transakcije i poslovanje sa sumnjivim osobama. Pozajmice i podizanje kredita na duži rok može vam naneti mnogo više štete nego koristi. 


Trigon Sunca i Merkura sa Marsom u drugoj polovini avgusta će povoljno uticati na vašu saradnju i doneće vam uspeh u pregovorima sa osobama na višem položaju od vašeg kao i uspeh u prodaji robe i usluga. Konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da uđete u nove pregovore koji će se pokazati uspešnim, a bićete i bolje organizovani u svemu. Merkur i Sunce će početkom treće dekade avgusta ući u znak Device, što će vam olakšati da sve postignete u predviđenom roku. S druge strane kvadrat Marsa sa Saturnom dovešće do blokade sredstava koja su vam neophodna za razvoj velikih i dugoročnih poslova. Opozicija Venere sa Jupiterom mogla bi vam naneti gubitke ako se upustite u rizične poslove. Nezaposleni Blizanci će uspeti da pokažu svoje veštine potencijalnim poslodavcima u oblastima komunikacija, trgovine, inženjerskih i IT oblasti, što im može doneti stalno zaposlenje.


Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars će u prvoj dekadi avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Provodićete mnogo više vremena van kuće u provodima sa prijateljima nego što ćete pružati potrebnu pažnju voljenoj osobi. To će dovesti do udaljavanja i otvorenih sukoba između vas dvoje. Potrudite se da poštujete dogovore kako biste rešili nesuglasice. Venera će 26. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom. Nećete se složiti sa voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih finansija i u vezi odlaska na zajedničko putovanje. Oko toga ćete imati suprotne stavove i želje. Srećom, zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom, uspećete da nađete zajednički prihvatljivo rešenje i vaš odnos dovedete u harmoniju.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se na početku avgusta u osobu koja vam ne odgovara za emotivnu vezu jer se skoro u potpunosti razlikuje od vas. To će svi vaši prijatelji da primete, samo vi nećete to želeti da vidite i bićete uporni dok ne uđete u intimni odnos sa vašom simpatijom. Doživećete razočaranje, a može vam se dogoditi i da vas vaša nova ljubav iskoristi i emotivno i materijalno. Krajem avgusta upoznaćete osobu sa kojom ćete imati mnogo više šanse za skladnu i dugu emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti privučeni osobom koja će pokazati otvoreno zanimanje za njih. Počećete da se viđate i izlazite, ući ćete i u intimne odnose ali ćete ubrzo shvatiti da je cilj druge osobe lična korist. Razočarani ćete prekinuti taj odnos.


Zdravlje:

Bićete puni energije ali nećete imati adekvatan način da je ispravno kanališete. To će vas činiti sklonim da se iscrpljujete velikim fizičkim naporima. Bićete podložni povredama usled umora i nepažnje. Moguće su povrede kolena i potkolenice. Bićete skloni urološkim upalama i povišenim šećerom u krvi. Potrebno je da se više odmarate i izbegavate stres. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su nisko kalorične. Najvažnije je da izbegavate slatkiše i brzu hranu, posebno grickalice, jako začinjena jela i ona koja su pečena na ulju. Jedite više voća kao što su lubenica, ananas, smokva i kivi. Povrće presno i kuvano na pari uzimajte svakodnevno. Potreban vam je kalcijum, D i B vitamin. Pijte više vode.


RAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Nailazićete na niz teškoća u odnosima sa poslovnim partnerima, klijentima i u odnosima sa javnošću u prvoj dekadi avgusta, koje će vam doneti opozicija Merkura sa Plutonom i Saturnom. U planiranju i dogovorima ćete nailaziti na teškoće i zastoje. Kvadrat Marsa sa Jupiterom doneće vam teškoće pravne prirode. Nije povoljno vreme da pokrećete sudske sporove jer ćete ih izgubiti. Obratite posebnu pažnju na administrativne obaveze kako ne biste došli u situaciju da morate da plaćate kazne. Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i omogućiće vam da se bolje organizujete u rukovanju novcem. Očekuju vas dobici zahvaljujući uspešnim investicijama. Venera će 7. avgusta ući u vaš znak. Pokazivaćete više ljubaznosti u svom nastupu što će vam doneti više uspeha u svemu gde je potrebno da sebe istaknete u prvi plan. Dobitke ćete ostvariti ako se bavite oblastima dizajna ili lepote. Mars će 13. avgusta praviti kvadrat sa Plutonom. Vaša potreba da istaknete svoj autoritet i po svaku cenu dođete do svog cilja može prouzrokovati prekid jednog važnog partnerstva.

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi avgusta praviti trigon sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i doneće vam dobitke zahvaljujući vašim efikasnim, detaljno isplaniranim i dobro organizovanim akcijama, kao i vašim rukovodećim sposobnostima. Dobici vam dolaze kroz oblasti komunikacija i saobraćaja. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi avgusta ući u znak Device i doneće vam uspeh u poslovnim pregovorima kao i u oblastima trgovine i zanatskih delatnosti. Kvadrat Marsa sa Saturnom 24. avgusta prouzrokovaće velike teškoće i zastoje u ostvarenju prioritetnih zadataka zbog neslaganja sa ključnim poslovnim partnerima i zbog pravnih teškoća. Izbegavajte zaduživanja i velike investicije. Mogući su gubici.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima trgovine, kao i u raznim uslužnim poslovima. Sezonski poslovi će vam biti stalno dostupni.


Ljubav:


Ako ste u vezi:

Prva dekada avgusta donosi vam ozbiljna neslaganja sa partnerom zbog opozicije Merkura sa Plutonom i Saturnom. Imaćete suprotna mišljenja o važnim stvarima u vezi i to će dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Biće neophodno da budete otvoreni na zajednički prihvatljiva rešenja kako biste uspeli da pomirite razlike u mišljenjima i izbegnete svađe.

Druga dekada avgusta doneće vam više zabave i dovešće do privremenog sklada u vašem odnosu. Već u trećoj dekadi meseca kvadrat Marsa sa Saturnom će doneti nova opterećenja i izazvaće veliku napetost, što može dovesti i do prestanka komunikacije i privremenog razdvajanja. Jedno drugom ćete postavljati nekorektne zahteve i ograničenja.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se povučete u sebe jer se nećete moći uskladiti sa drugima i vaši odnosi će biti napeti. Nailazićete na nerazumevanje. U drugoj dekadi avgusta upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti pozitivan utisak i zaljubićete se. Počećete da se viđate i izlazite, što će vam ispuniti vreme. Imaćete dinamičnu avanturu u kojoj ćete uživati jer ćete se oboje dobro slagati u svemu u početku. Otkrićete da postoje i stvari oko kojih ćete se naći u sukobu ali ćete ostati u vezi.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja će ih privući svojom mirnom i iskrenom prirodom i spremnošću na komunikaciju o raznim temama. Do kraja meseca ćete započeti vezu i pored prepreka koje ćete morati da prevaziđete.


Zdravlje:

Potrebno je da kontrolišete krvni pritisak jer će vam varirati. Izbegavajte da se izlažete jakom suncu. Bilo bi poželjno da prekontrolišete krvnu sliku jer će vam zdravlje biti osetljivo tokom većeg dela avgusta. Moguće su alergijske reakcije. Potrebno je da provodite više vremena u prirodi na čistom vazduhu. Planinska klima bi vam prijala kao i odlazak u banju.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bazne, a to su limun, mandarina, ananas, dinja i lubenica, što biste mogli svakodnevno da uzimate u ishrani. Od povrća jedite brokoli, šargarepu, crvenu papriku i kelerabu. Jedite češće ribu, dok od mesa uzimajte samo pileće. Za dodatak ishrani odgovaraće vam morske alge, mineralna voda i magnezijum.

 

Horoskop: Čudne stvari koje krije svaki znak Zodijaka!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>