Zadruga

Parovi

Ivu Grgurić žuljale pare u novčaniku! Potrošila nagradu za par dana!

Ivu Grgurić žuljale pare u novčaniku! Potrošila nagradu za par dana! Hrvatska starleta je najpre morala da plati porez državi, potom da vrati dugove kamatašima od kojih je pozajmila novac još pre ulaska u rijaliti, a ostatak para je spiskala na operacije, u šopingu i na putovanje sa dečkom Filipom Đukićem!

Ivu Grgurić žuljale pare u novčaniku! Potrošila nagradu za par dana! Screenshoot/Instagram




Iva Grgurić (27) uspela je da za šest dana potroši nagradu od 50.000 evra, koju je osvojila kao pobednica "Zadruge 3"! Hrvatska starleta je najpre morala da plati porez državi, potom da vrati dugove kamatašima od kojih je pozajmila novac još pre ulaska u rijaliti, a ostatak para je spiskala na operacije, u šopingu i na putovanje sa dečkom Filipom Đukićem!



Ogovara je ceo Osijek

- Iva je "Zadrugu" zapravo napustila sa 40.000 evra, jer je za porez morala da izdvoji 20 odsto od glavne nagrade - započinje priču izvor blizak hrvatskoj starleti i dodaje da je Iva u rijaliti ušla sa omčom oko vrata, jer je zelenašima dugovala čak 30.000 evra:


- Ona je bukvalno pobegla u "Zadrugu" da bi se spasla od kamataša! Ceo Osijek priča da su zelenaši jurili Ivu. Početkom leta prošle godine od njih je pozajmila 15.000 evra jer se, verovali ili ne, kockala! Taj dug je rastao i za godinu dana se duplirao! Rekla mi je da je sve vreme u rijalitiju strepela da zelenaši ne proganjaju njenu porodicu, koja nema ništa sa njenim dugovima. Zato im je odmah posle pobede u "Zadruzi" vratila čak 30.000 evra.


Uprkos tome, starleta je rešila da promeni lični opis, pa je na na ulepšavanje u jednoj klinici za estetsku hirurgiju i kod frizera spiskala još 4.000 evra.


- Moja Iva nije bila zadovoljna izgledom, otišla je na remont odmah posle pobede u "Zadruzi". Zategla je lice botoksom, podigla kapke, korigovala usne, ubrizgala hijaluron u jagodice, nadogradila trepavice, prepravila tetovažu obrva i nadogradila kosu! Iako joj svi kažu da više ne liči na sebe, ona je baš zadovoljna - kaže naš izvor.

Ivu kao da su žuljale pare u novčaniku, pa je odmah potom sa dečkom otišla u šoping, gde je spiskala još 2.000 evra. Tamo su je i uhvatile kamere "Paparaco lova".

- Obukla se od glave do pete u jednoj od najskupljih radnji. Obnovila je celokupan garderober, a potom je sebe častila i novim telefonom od 1.000 evra - priča Ivina drugarica.


Poslednje pare Grgurićeva je dala na putovanje. Već je platila 3.000 evra za aranžman u luksuznom hotelu u Turskoj za nju i Filipa.

- Častim dečka zbog pobede u "Zadruzi"! Hoću svima da pokažem da nisam škrta, a nisam ni sponzoruša! Svi su očekivali da ću da šutnem Filipa čim napustimo rijaliti, ali mi ne pada na pamet. Ostala sam s njim iako nije bogataš - rekla je nedavno Iva.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>