Zadruga

Parovi

Janjuš i Maja se posvađali zbog snimka! Reagovala i policija! (VIDEO)

Drama sa ovim parom ne prestaje! Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković su se posvađali! Reagovala i policija! A sve zbog snimka koji je juče objavljen, na kome on šeta sa ženom i ćerkom!

Janjuš i Maja se posvađali zbog snimka! Reagovala i policija! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, koji su pred milionskim auditorijumom u trećoj sezoni "Zadruge" priznali da imaju aferu, publika je pratila bez daha iz dana u dan. Njih dvoje su se konstantno svađali i mirili, a svi su čekali trenutak kada će Janjuš napustiti Zadrugu kako bismo videli reakciju njegove supruge Ene, sa kojom ima ćerku Krunu. 


Janjuš je osvojio 11. mesto u superfinalu, a odmah po napuštanju Bele kuće preko brata je dobio poruku od žene da ne dolazi u njihov dom, te da ne želi da ga vidi i da će se čuti kroz nekoliko dana kako bi porazgovarali o razvodu. 

Maja je sve vreme bila uz Janjuša, iako je njen otac Taki protiv te veze, ali ona ne odustaje. Osim za Pink, Janjuš se nije oglašavao, a juče se pojavio snimak na kom se vidi da njegova supruga, on i njihova ćerkica zajedno, kao prava porodica, šetaju i idu u kupovinu. 


Maju je ovo razbesnelo, pa je za Pink otkrila da je odmah pozvala Janjuševića kada je videla snimak na portalu, koji joj je, kako ona kaže, tvrdio da između Ene i njega nema ničega, te da oni samo održavaju dobar odnos zbog ćerke. 


Na pitanje da li su se Janjuš i ona videli, Maja je ostala misteriozna, te istakla da u datom trenutku to ne može da kaže, ali da će sve priznati u subotu.


Međutim, portal Pink.rs došao je do informacije da su se Maja i Janjuš videli sinoć, a da je susret bio i te kako buran! Naime, kako navodi naš izvor, zbog njih je reagovala i policija!

Maja i Janjuš su bili u jednom poznatom kafiću, a onda se odjednom samo čuo vrisak! Niko nije znao o čemu se radi, Maja je počela da plače, a zbog cele situacije i njihove svađe morala je da reaguje čak i policija, koja je došla na lice mesta! Sat vremena su bili tu sa policijom, a onda su otišli - rekao je izvor.

Šta se tačno desilo između Janjuša i Maje kasno noćas, ostaje tajna za sada.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>