Lepota

Ljubav

Bore i pege mogu nestati za čas, samo pomešajte ove sastojke!

Zdravlje kože je veoma bitno i zato je ne zapuštajte. Problemi sa kožom mogu biti uzrokovani lošim prehrambenim navikama, pa i konzumacijom cigareta i alkohola. Bore i pege mogu nestati za čas, samo pomešajte ove sastojke!

Bore i pege mogu nestati za čas, samo pomešajte ove sastojke! Svet Plus
Zdravlje kože je veoma bitno i zato je ne zapuštajte. Problemi sa kožom mogu biti uzrokovani lošim prehrambenim navikama, pa i konzumacijom cigareta i alkohola. Osim toga, stres je čest uzrok zdravstvenih problema, pa i ovih kožnih.

Zato pijte dosta vode, jedite dosta voća i povrća. Izbegavajte velik unos soli, masti, brze hrane i obojenih neprirodnih pića. Radite ono što volite, oslobađajte se stresa, budite fizički aktivni i bićete zdravi.

Često se umivajte i ne koristite hemijske kozmetičke preparate koji vam mogu naštetiti. Izbegavajte solarijume, nisu vam potrebni,a štete vam mnogo. Najčešći su uzrok raka kože-melanoma. Inače, trebate znati da ionako taman ten nije u modi.

Prirodni lek koji ćemo vam pokazati, veoma je dobar za vaše zdravlje, jača imunitet, deluje preventivno na mnoge bolesti, čisti organizam i ubija ćelije raka. Takođe, učiniće da vaša koža bude zdravija i lepša, te podmladiti vaš organizam.


Potrebno:

– 4 limuna
– 10 kašika meda
– 3 čena belog luka
– 200 g lanenog ulja.


 

Zaista deluje suludo ali radi! Zapušen nos, otpušite flašom!
Priprema:

Očistite beli luk i usitnite ga. Isto to uradite sa limunom, pa dodajte ostale sastojke i izblendajte.

Konzumirajte po jednu kašiku dnevno ove smese i primetit ćete značajno poboljšanje. Ovu smesu držite u frižideru!

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ljekovitirecepti

Povezane vesti:


>