Lepota

Ljubav & Sex

Maska za jačanje slabe i oštećene kose! Obnavlja čak i farbanu kosu!

Domaće maske za kosu po nekad su najbolje što možete priuštiti sebi! Maska za jačanje slabe i oštećene kose! Obnavlja čak i farbanu kosu!

Maska za jačanje slabe i oštećene kose! Obnavlja čak i farbanu kosu! Svet PlusMaska koja će pomoći jačanju oštećene kose. Pogodna je za sve tipove kose, a takođe, pomaže u smanjenju njenog opadanja, šta više ona stimuliše rast kose.

Osnovni sastojak ove maske je kvasac. Primenjuje se 2 puta nedeljno. Za oporavak oštećene kose, i da biste dobili maksimalne rezultate, postupak se ponavlja u toku 2 meseca, bez prekida. Znači, dva puta nedeljno u toku 2 meseca. 
Rezultat primene ovakve maske, ne samo da je visokokvalitetan, već je i trajan!Maske od kvasca odgovaraju svim tipovima kose, i nezamenljive su u borbi protiv gubitka kose i za njen brži rast.

Maska od kvasca protiv opadanja, i za jačanje tanke i slabe kose:


Biće potrebno:

3-4 sup. kašike toplog mleka

1 kaf. kašika meda

7 gr suvog, ili 20 gr. svežeg kvasca


 

Paž kosa iz modnih magazina! Četiri prelepe frizure! (VIDEO)


Priprema:

U 3-4 supene kašike toplog mleka rastvoriti 1 kafenu kašiku meda ili šećera, dodati 20 gr svežeg kvasca. (za dugu kosu koristite duplu količinu). Ostaviti na toplo mesto da fermentira, 15-20 minuta. Dobijenu smesu naneti na čistu, vlažnu kosu. Umotati najlonskom kesom i peškirom. Ostaviti na glavi sat vremena (možete i duže, do 2 sata, što duže to bolje), posle kosu oprati toplom vodom

Pomoću ove maske, gljivice kvasca povećavaju količinu vitamina, proteina i minerala neophodnih za rast vaše kose. Hranljive materije upijaju se u folikule kose i jačaju oštećenu kosu.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>