Style

Ljubav

Horoskop tvrdi da su ovi znakovi Zodijaka zlobni! Jeste li među njima?

Zodijak može mnogo da kaže o vašem karakteru, izgledu, vrlinama i manama... Horoskop tvrdi da su ovi znakovi Zodijaka zlobni! Jeste li među njima?

Horoskop tvrdi da su ovi znakovi Zodijaka zlobni! Jeste li među njima? Svet PlusHoroskop i zodijački znak kome pripadate može mnogo da kaže o vašem karakteru, izgledu, vrlinama i manama. Ali, postoji i horoskop koji će vam bez dlake na jeziku otkriti koja su tri najgora znaka prema zlobnim zvezdama.

Devica

One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mesecima kalkuliše da li je došlo vreme da vas eliminiše. One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu sa težnjom ka savršenstvu. Devica nema strasti, zagrljaja, nežnosti ili topline.  Verna je samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

 

Rak, Lav, Riba i Jarac imaju najviše sreće u životu! Sve što požele, to i dobiju!


Škorpija

Prati ih obeležje ljubomorno posesivnih psihopata. Bez seksa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavera. Škorpije su emotivno nezrela, neodgojena, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta koja ne prezaju ni od čega. Dure se i ljute, besne, plaču, grizu, u tom trenutku vas celim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom deluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou 5-godišnjeg deteta.


Jarac

Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč oprosti ne postoji u njihovom rečniku. Možete živeti pored njih ceo život, biti u braku, a nikada ne saznati šta imaju da vam kažu. Osećanja ne znaju da iskažu rečima, pa će vas umesto volim te dočekati odbijanje. Prodali bi se za društveni status. Kukavice su, beže glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bežanje i ostavljanje na cedilu je nešto što rade celog života. 


MESEČNI HOROSKOP ZA JUL!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti


>