Region

Svet

Parovi: Pijana Slađa priznala da je raskinula sa dečkom

Šta alkohol može da uradi čoveku sinoć je pokazala Slađa. Sve je krenulo veoma veselo. Slađa je igrala i pevala, vrtela se po dnevnom boravku. Bila je nasmejana i raspoložena i pričala je sa svima. Sve vreme je držala i čašu u ruci. Ta čaša joj je na kraju došla glave.

Parovi: Pijana Slađa priznala da je raskinula sa dečkom



Dok je Slađa igrala i pevala Igor, njen, sada već bivši dečko, sedeo je sa Tikom Arsićem, vidno nervozan. Pevušio je i cupkao nogama, ali ne u ritmu već od nelagode. Delovao je kao da će svakog časa napustiti rijaliti šou "Parovi". U jednom trenutku je samo nestao iz svih kadrova, a Slađa je sela na sofu sa Tikom i njegovom suprugom. "Ma možda je on vama dobar i možda se on tako predstavlja i deluje ljudima, ali ja ne mogu!" uzbuđeno je govorila Slađa.

"Mi smo raskinuli, tri meseca nismo bili zajedno i deset dana pred ulazak u šou smo se pomirili, ali ne vredi, ne mogu. Neću da radim neke stvari koje ne mogu!" vikala je Slađa, dok je Tika bio pomalo namrgođen. "Ja neću da slušam ovo. Meni je Igor super i ne mogu da verujem šta ti pričaš!" besneo je Tika pokušavajući da ustane, dok ga je supruga smirivala i govorila mu da sasluša pevačicu koja je bila pripita. Na kraju, Tika je ipak ustao, a Slađa je nastavila da priča njegovoj supruzi. "Ma šta on priča da me voli! Ako te neko voli, taj te neće prevariti!" govorila je Slađa, a Tikina žena se složila.

"Potpuno te podržavam u tome. Ja da imam bivšeg muža i dvoje dece i da sam sa nekim... Ne bih dozvoljavala da me vuče za nos. Nemate vi petnaest godina!"  iznervirala se i Tikina žena. "O tome ti pričam. Ne mogu bre tako. Mene ne samo da on vuče za nos, nego me svi vuku!"  tužno je rekla Slađa. U tom momentu Tika je ženi doneo poklon, ona je ustala, a Slađa je ostala da sedi sama. U sledećem kadru već se i rasplakala.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>