Zadruga

Parovi

Zapretio joj! Fetić tvrdi da Zorica Marković krije još jednog bivšeg muža!

Edis Edo Fetić tvrdi da pevačica Zorica Marković krije još jednog bivšeg muža! Zapretio joj je tokom igre istine da će izneti njegovo ime i prezime ali samo ukoliko ona iznese ime devojke koju pominje. 

Zapretio joj! Fetić tvrdi da Zorica Marković krije još jednog bivšeg muža! Screenshoot/YoutubeJedno od pitanja postavila je Ermina Pašović Branislavu Radoniću Brendonu:

 "Nabroj pet osoba koje trebaju istog trenutka da napuste Zadrugu".

"Da zamislimo da smo u superfinalnoj nedelji, kad ispadaju... Prvi Edo, Mirko Gavrić drugi, Ivana Krunić treća, četvrta Ermina i Orozović peti"- naveo je Brendon, a onda je postavio pitanje Banetu Čolaku:

"Šta se na kraju desilo sa tobom i Ivanom, što ona priča da si je maltretirao psihički, šta ste vi radili?" - pitao je Radonić.

"Ona ima potrebu da ide po kući i da priča ne bi li se oprala. Ona je sve rekla juče kad je izmislila tu gnusnu laž." - naveo je Čolak.

"Ništa nisam izmislila, mogu da posvedočim o tome šta si ti meni rekao." - rekla je Ivana.

-Nema potrebe više preko moje grbače, dosta je... Ja imam pitanje za Zoricu, sad sam čuo od Eda da si imala muža tamo, ja znam da si ti imala jedinog muža iz Užica, pa ako možeš da mi objasniš - pitao je Čolak.

"Šta da ti objasnim, da li si ti normalan." - navela je Zorica Marković.


"Ja mogu i ime i prezime da kažem, ona nešto kaže a ne sme ime i prezime. Ja ću reći ako ona želi "- rekao je Fetić.

-Hajde reci ime i prezime mog muža za kog sam bila udata u Tutinu - urlala je Zorica.

Neću, kad ti budeš rekla ime i prezime te devojke - naveo je Edo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>