Region

Svet

Preboleću Slobu, a njemu će uvek biti teško, smatra Kija Kockar!

Preboleću Slobu, a njemu će uvek biti teško jer nikad neće pronaći sebe! Vidim mu mržnju u očima prema meni zbog onoga što sam ja, a on to nikada neće biti, smatra Kristina Kija Kockar!

Preboleću Slobu, a njemu će uvek biti teško, smatra Kija Kockar! Screenshoot/Instagram



Pobednica "Zadruge" i pevačica Kija Kockar je ogolila dušu u ispovesti i otkrila apsolutno sve tajne iz privatnog života.

Posle javne prevare koju je doživela od supruga Slobe Radanovića, postala je uzor mnogim devojkama.

- Bio je ljubav mog života, naravno da patim i dalje, ali mi je mnogo bolje nego pre. Patim zbog toga što smo dozvolili da se drugi mešaju u naš brak, što je sve bilo pred očima javnosti, što me je obmanuo da me voli kao ja njega - rekla je Kija na početku razgovora, i dodala:

- Preboleću, a njemu će uvek biti teško jer nikad neće pronaći sebe! Vidim mu mržnju u očima prema meni zbog onoga što sam ja, a on to nikada neće biti - rekla je Kockareva.


 

- Sloba je znao za mene i pre nego što me je zvanično upoznao, ali ja za njega nisam. Igrom slučaja, on se družio s onim starijim dečkom s kojim sam se zabavljala, pa je znao sve o meni. A i mene su u Zrenjaninu svi znali, a on je bio nebitan lik. Počeli su da ga prepoznaju kao Kijinog dečka, pa kasnije kao Kijinog supruga, a sada kao Kijinog bivšeg muža - istakla je ona.

Njihova veza je postajala ozbiljna, ali se Kockareva pitala zašto ne želi da je odvede kući i upozna sa roditeljima Dušanom i Draginjom. Kasnije joj je bilo jasno zašto je odugovlačio.

- Stideo se kuće u kojoj je živeo! Kada me je uveo u sobu, ugasio je svetlo, a meni uopšte nije bilo važno gde živi jer sam ga volela - istakla je pevačica i otkrila:

- Ja sam kupila verenički prsten kojim me je verio, finansirala sam i naša dva medena meseca, ali i to sam uradila od srca jer smo bili muž i žena! Mislila sam da ćemo ostariti zajedno. Čak sam posle venčanja sebi kupila automobil, a na Fejsbuku napisala da je to poklon od muža, jer nisam htela da dozvolim da se drugi sprdaju što vozi ženina kola - ispričala je Kija.





Bez obzira na to što ima dosta udvarača, Kija je posle Slobe bila u ozbiljnoj vezi samo sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, bivšim dečkom Dušice Jakovljević.

- Sa njim sam raskinula u julu prošle godine i otad nemam ni dečka ni "kombinaciju". Zapravo "kombinaciju" sam imala samo kao klinka, ali i ti momci su me voleli. Imala sam jednom davno i intimne odnose samo za jednu noć.


Ne zaboravite da lajkujete SVET PLUS za još više vesti! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>