Region

Svet

Region

Glumac Nebojša Dugalić odbio ponudu iz inostranstva jer vređa Srbiju!

Nije se dvoumio! Glumac Nebojša Dugalić odbio ponudu - ulogu,  iz inostranstva jer vređa Srbiju, odnosno predstavlja je u negativnom kontekstu. "Ne mislim da taj gest odbijanja zaslužuje naročitu pohvalu, u pitanju je nešto samorazumljivo," rekao je skromno glumac.

Glumac Nebojša Dugalić odbio ponudu iz inostranstva jer vređa Srbiju! Screenshoot/Instagram




Glumac Nebojša Dugalić ispričao je za magazin "Gloria" da je odbio unosnu ulogu iz inostranstva, jer bi Srbiju predstavila u negativnom kontekstu.

Dugalić je pričao i o izazovima glume kao posla, ulogama zbog kojih žali i projektima na koje je ponosan.

"Bila mi je ponuđena uloga iz inostranstva, i nisam se dvoumio da je odbijem jer je sadržala repliku sa pominjanjem Srbije u negativnom kontekstu. Trebalo je da igram nekog Srbina prebeglog u Ameriku, karikaturalno pojednostavljenog lika po modelu opšte slike formirane u svetskoj javnosti vezane za našu zemlju i sve što je srpsko. Sećam se da je, pre svega, bio loš tekst koji sam želeo da zaboravim, i da sam hteo, ne bih mogao u tome da učestvujem," ispričao je on.

 

Vanga: Mistični događaji tokom snimanja serije! (VIDEO)



 


"Ne mislim da taj gest odbijanja zaslužuje naročitu pohvalu, u pitanju je nešto samorazumljivo," rekao je skromno glumac.

Dugalić je ispričao i da žali što nije igrao u filmu i seriji "Montevideo, Bog te video", ali je ponosan na dve druge uloge u serijama.

"Pre svega mi je žao zbog 'Montevidea', ali sam nadoknadio to ulogama u serijama 'Žigosani u reketu' i 'Senke nad Balkanom"- rekao je glumac kojeg ćemo gledati i u drugoj sezoni serije "Državni službenik".

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>