Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Zadrugovizija: Kija Kockar nije uspela da bude profesionalna!

Nakon Šopićeve i Đedovića, na sceni "Zadrugovizije" predstavili su se Mima Živković i Marko Janjušević Janjuš. Oni su odabrali hit Tome Zdravkovića "Svirajte noćas samo za nju". Kija Kockar nije uspela da bude profesionalna!

Zadrugovizija: Kija Kockar nije uspela da bude profesionalna! Svet Plus



Mima bila si super, ti si pevačica i to je tvoj teren. Janjuše, šta da ti kažem, reći ću samo da treba da vas bude sramota! - odbrusila je Kija Kockar.

"Samo mi moralne osobe mogu komentarisati mene"- odgovorio je Janjuš.


 

Ivana Šopić i Marko Janjušević ostali su zatečeni komentarima Kije Kockar, koja se našla u žiriju "Zadrugovizije", a Šopićeva je odlučila da im odgovori na sebi svojstven način.

"Nije mi jasan komentar da se vatra ugasila, od Stanije se nisam iznenadila na komentaru da su Stefanovi kriterijumi opali, ali od ostavljenih i dosadnih žena od 35 godina sam navikla na ovakve komentare. Što se Kije tiče, nisam se nadala, jer sam je podržavala, ako je mislila da neću shvatiti lično, i te kako sam lično shvatila, ali lako je tebi da me komentarišeš iz pozorišta. Misliš da sam loša riba, a ja mislim da su Stefanove ribe postale samo bolje." - rekla je Ivana.


 

Stefan Karić i Branislav Radonić Brendon uvežbali su pesmu Olivera Mandića "Odlazim, a volim te" i nju su izveli večeras.

Cile, ti znaš da ja tebe volim najviše na svetu i nešto mi je nesigurno to. Ti si broj jedan za mene, zato sam htela da ti kažem da jedva čekam da izađeš i da ne zaboraviš ko si, ko su tvoji prijatelji, da ne zaboraviš kakve su tvoje devojke bile u životu - rekla je Kija Kockar.


 


Poslednje na "Zadrugoviziji" nastupile su Ana Korać i Jelena Pešić. Ove dve zadrugarke su kao letnji hit odabrale "Limunada" od Emine Jahović i Milice Todorović.

Jelena bila si super, hvala - kratko je prokomentarisala Kristina Kija Kockar, kao da nije razumela svoju ulogu člana žirija. Krajnje neprofesionalno sa njene strane obzirom da nije uspela da se uzdigne iznad situacije i iskreno prokomentariše nastupe na "Zadrugoviziji", a lične netrpeljivosti prema nekim ljudima ostavi po strani.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>