Region

Svet

Severinin dečko počeo kao taksista

U poslednjih nekoliko dana mediji su puni naslova vezanih za Severinu i njenog novog dečka Milana Popovića.

Severinin dečko počeo kao taksista



Iako su ovih dana na površinu isplivale svakakve informacije, u mnogim novinama se pojavljuje i dosta lažnih natpisa.

Milan Popović ipak nije sin Titovog generala i dvojnika Jove Popovića. Prema tome, Milanov otac se nije bavio preprodajom oružja niti je organizovao stvaranje dvojnika Sadama Huseina.

Srpski biznismen Milan Popović kupio je svojoj izabranici hrvatskoj pevačici Severini penthaus u Beogradu, u blizini zgrade u kojoj živi pevačicina sestra Mara.
Kako neki naši mediji otkrivaju, Milan Popović potiče iz porodice srednjeg staleža. Rođen je 10.decembra 1965. godine u Vršcu.

Milan je za sve svoje životne poteze konsultovao svog ličnog astrologa. Radi se o izvesnoj Bobi iz beogradskog naselja Zvezdara. A ona mu je i rekla da mu je suđena uspešna žena rođena u znaku Bika, pa postoji mogućnost da je Milan u Severini prepoznao Bobino proročanstvo.

Srpski kralj bakra karijeru je počeo kao taksista u Švajcarskoj, gde je živeo sa ocem Aleksandrom. Zahvaljujući očevoj firmi, koja je poslovala sa Rusima, krenuo je njegov poslovni uzlet.

1996. godine posao sa metalima je odlično napredovao, a Milan od tada kupuje jahte, avione, kamione, ali i da juri devojke kako bi se provodio sa njima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>