Style

Ljubav

Ovan, radoholičar, otvoren, hrabar... Najčešće povređuju glavu i zube!

Ovan je radoholičar, otvoren, hrabar, svojeglav, i često veoma napet! Zbog svoje brzopletosti i ishitrenosti upadaju u probleme, a na fizičkom planu, najčešće povređuju glavu i zube.

Ovan, radoholičar, otvoren, hrabar... Najčešće povređuju glavu i zube! Svet Plus



Ljutnja, bes, nasilje, vatra, požari, destrukcija... Kada ovome dodamo prisustvo Jupitera i Plutona dobijamo astrološku sliku koja ukazuje na to da svima, a naročito osobama čije je Sunce u Ovnu, ovaj period nije lak.

Ovnom vlada planeta Mars koja se sada nalazi u znaku Jarca. Ova pozicija je, astrološkim jezikom rečeno, egzaltirana, prenaglašena. Sve ono što Mars predstavlja u ovom periodu je u svom najjačem obliku.

Dragi naši Ovnovi moraju da troše energiju, da se kreću, znoje, kako bi izbegli eskalaciju besa, glavobolju, temperaturu i povrede.

Inače, skromnost im je nepoznata reč. Vole da imaju dovoljno svega kako bi mogli da troškare. Posesivni su, ali i širokogrudi. Ne postoji granica u tome šta bi sve uradili da budu u centru pažnje.
 

Puter krem! Najbolji za ukrašavanje torti i kolača! (RECEPT)





Ovan je okružen brojnim ljudima, a najveću bliskost ostvaruje sa osobama sa kojima može da trenira ili radi. Druženja su aktivna i vesela, jer izbegava pasivnost. Prednost uvek daje igri koja ga zabavlja.

Ovnovi moraju da čuvaju glavu.

Pravi su radoholici, otvoreni, hrabri, svojeglavi i često veoma napeti ljudi. Zbog svoje brzopletosti i ishitrenosti upadaju u probleme, a na fizičkom planu, najčešće povređuju glavu i zube.

S druge strane, znak Ovna i planeta Mars predstavljaju sport, vojsku, proizvodnju, građevinu i sve vidove zanimanja u kojima se koristi fizička snaga. Osobe rođene u ovom znaku neretko biraju upravo ove profesije. Među njima ima i mnogo inženjera, vrhunskih sportista i sjajnih vojnika i oficira.

U zavisnosti od toga gde vam je Mars treba da birate i sport.

Višak fizičke energije, koji je ovim ljudima dat, može da dovede do niza problema, među kojima je najčešći neartikulisani bes, a neretko i prava agresivnost. Zbog toga, Ovan još od detinjstva mora da bude uključen u sportske aktivnosti što će mu omogućiti sticanje korisnih navika od kojih kasnije sve u životu može da mu zavisi.
 

Horoskop do 14. juna 2020. godine! Ovan završava neke odnose!





Na ovaj način trošiće višak marsovske energije na konstruktivan način. Naime, ova energija ako ne stvara i ne proizvodi, onda krši i lomi. Pa tako, ovi ljudi, ukoliko ne ispoljavaju ovu energiju kontrolisano, ona se kao bumerang okreće protiv njih, što može da rezultira čestim fizičkim povredama tela.

O tome koji konkretan sport ili fizička aktivnost bi bili najkorisniji, govori položaj Marsa u natalnom horoskopu. Pa tako, na primer, za Marsa u Ovnu najbolja je teretana, ali i svi sportovi na otvorenom, u Biku fudbal ili ples, u Blizancima atletika ili boks, u Raku svi sportovi u vodi, u Lavu bilo koji sport, u Devici šah ali i fudbal, u Vagi individualni sportovi, u Škorpiji borilačke veštine, u Strelcu tenis i jahanje, u Jarcu odbrambene veštine kao i planinarenje, u Vodoliji košarka i svi grupni sportovi, u Ribama plivanje…

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>