Region

Svet

Ceca Ražnatović: Ovo traje od 2017. godine! Ne želim da se više razvlači!

Ceca je stigla, a Jelena Karleuša se nije pojavila! "Ja sam dolazila na svako suđenje, a ovo traje od 2017. Ne želim da se ovo više razvlači, sud treba da donese presudu", rekla je folk pevačica.

Ceca Ražnatović: Ovo traje od 2017. godine! Ne želim da se više razvlači! Screenshoot/Video/Mondo



Karleuša se nije pojavila na današnjem ročištu, a Svetlana Ceca Ražnatović i njen advokat su novinarima rekli da je suđenje završeno i da će sudija uskoro doneti presudu.


Ceca je prva stigla na suđenje u farmerkam, belom kaputu i visokim potpeticama, a prisutnim novinarima je samo kratko poželela "dobar dan".

Na pitanje novinara da li je reč o tužbi zbog povrede ugleda, jer je Karleuša svojevremeno napisala na Instagramu da je "Ceca glupa kao k****", advokat Ražnatovićeve je idgovorio: 

"Hm, recimo da je tako".

"Ne može ovo više da se razvlači. Ovo traje od 2017. godine, a sada je 2020. godina. Ja sam sad dala izjavu. Dolazila sam na svako suđenje", rekla je folk pevačica.

Svetlana Ražnatović je do sada već imala bliske susrete sa pravosudnim organima, a zbog finansijskih malverzacija bila je osuđena na kućni pritvor i plaćanje milionske kazne.
 

Film o Arkanovom životu: Glumci su izabrani! Vuk Kostić i Sloboda Mićalović!




Poslednji spor između dve "ljute suparnice", u kom je Ceca od Jelene Karleuše tražila naknadu štete za pretrpljeni duševni bol, završio se mirnim putem, što znači da u tom slučaju nije bilo procesa.

Jelena je svojevremeno medijima rekla da sumnjiči koleginicu za naručivanje ubistva svog davnašnjeg partnera Zorana Davidovića Ćande, zbog čega ju je Ceca tužila.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo

Povezane vesti:


>