Region

Svet

Ponovo na sudu! Alber Nađ ne želi da bude bankomat svojoj deci!

Ponovo na sudu! Alber Nađ ne želi da bude bankomat svojoj deci!  Bivša žena Alberta Nađa došla u sud po pljusku, a od njega ni traga ni glasa! Saslušanje pomereno, evo i za kad!

Ponovo na sudu! Alber Nađ ne želi da bude bankomat svojoj deci! Screenshoot/YoutubeAlber Nađ i Jelena Nađ se ponovo nalaze pred organima pravde zbog toga što je Viši sud poništio presudu za neplaćanje alimentacije.

Jelena Nađ došla je jutros u Treći osnovni sud na Novom Beogradu sa zaštitnom maskom i rukavicama, gde je trebalo da bude održano saslušanje sa njenim bivšim mužem Albertom Nađom, koji se nije pojavio.

Podsetimo, njih dvoje se ponovo nalaze pred organima pravde zbog toga što je Viši sud poništio presudu za neplaćanje alimentacije. Naredni susret će biti u junu.
 

Albert Nađ decu nije video četiri godine. Jelena očajna zbog alimentacije!


- Samo da do kraja izguram ono što sam htela! Ne može da se ponaša tako, kao da ne postoje njegova deca... Ne može da se ponaša baš tako šarlatanski - rekla je ona pred zgradom suda, verujući da je ovo razlog zašto on ne želi da plaća alimentaciju. 

- Balkanski sindrom. Sindrom muškaraca na Balkanu. Pretpostavljam da je to, više puta je izjavio da ne želi da bude bankomat svojoj deci - izjavila je ona. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink


>