Style

Ljubav

Horoskop za leto 2020. godine: Vodolija, Jarac, Riba!

Horoskop za leto 2020. godine! Vodolija, Jarac, Riba! Neko bi morao da obrati na kilažu, a neko će promeniti i navike i misli. Pogledajte šta vas očekuje!

Horoskop za leto 2020. godine: Vodolija, Jarac, Riba! Svet Plus



JARAC

LJUBAV

Venera u opoziciji ovog leta vašem znaku okreće leđa, što če učiniti da vam ljubav umesto lepote, donese dodatni teret. Parovi čiji su problemi u emotivnom odnosu počeli tokom proleća, moguće je da će se tokom leta rastati, jer će shvatiti da su se njihovi putevi razišli. Očekuje vas puno prepirki u kojoj ćete misliti da je samo vaš stav ispravan. Pod dejstvom Jupitera u tranzitu u vašem Suncu i pored Urana u trigonu, nažalost mnogi odnosi će biti okonačni. Ponovo ćete osetiti usamljenost, ali to je važna lekcija koaj vas podseća da morate prvo pronaći unutrašnji sklad, pa tek onda živeti ljubav u celosti. Moguće je da ćete krajem septembra imati priliku da upozante zanimljivu osobu koja vam može vratiti veru u ljubav. Ipak, važno je da razrešite unutrašnje sukobe koji blokiraju istinsku manifestaciju osećanja.

POSAO

Ako tražite novi posao, očekuje vas velika podrška JUpitera na ovom polju. Tokom leta sredite svoj CV i počnite da se javljate na konkurse - očekuju vas sjajne ponude. Jupiter donosi pozitivnu energiju i podstiče vas da budete aktivni na polju karijere. Imate velike šanse za uspeh u anrednim mesecima, a očekuje vas i porast finansija. Ne podcenjujte ovaj povoljan period za karijeru, već se fokusirajte na ostvarenje novih ciljeva. Tokom avgusta budite oprezni u koje projekte ulažete novac.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoju kilažu i pokušajte da se zauvek odreknete negativnih navika - leto je sjajan period za takve promene. Mogući su problemi sa cirkulacijom krvi.
 

Mesečni ljubavni horoskop za jun 2020. godine!




VODOLIJA

LJUBAV

Ako ste dugo usamljeni, ovo leto vam može doneti ljubav iz snova, naročito do 4. avgusta. Venera vam donosi nova prijateljstva, uzbudljive susrete i ljubavni zanos. Saturn je u tranzitu sa vašim Suncem, zato će mnogi parovi pročistiti emotivni odnos od negativnog i beznačajnog, a doživeće nove nivoe zrelosti u ljubavi. Sada je idealno za planiranje zajedničke budućnosti i pravljenja krupnih koraka i odluka kada je u pitanju emotivni status. Tranzit Marsa donosi pojačanu erotsku energiju, kao i veliki šarm i senzualnost. To znači da će mnogi imati dosta ljubavnih prilika ali neće želeti tako lakod a se vežu za jednu osobu i izgube slobodu. Leto vas zaista testira kada je u pitanju ljubav. Dobro razmislite o svojim željama - da li su to zaista vaši snovi ili samo prilika da potisnete stare rane?

POSAO

Planeta Uran potpuno će preokrenuti vaš profesionalni život - imate priliku da napravite velike pozitivne promene na polju karijeri. Imaćete sreće u izvršenju mnogih projekata, kao i sjajne prilike koje će vašu karijeru preokrenuti u novom smeru. Jupiter vam pomaže da u karijeri lakše prevaziđete mnoge prepreke, a oni kojio dožive neuspeh, lako će ustati i nastaviti dalje da grade svoju kulu uspeha. Ako prihvatite promene koje diktira Uran, može vas očekivati značajan napredak i na poslu i na finansijama. Otvorite se za promene, radite na njima i pustite da vam trud donese darove. Nakon leta, veliko poslovno iskušenje očekuje vas u septembru, kada nećete tako lako moći da opravdate i naplatite svoj rad.

ZDRAVLJE

Jupiter je planeta optimizma, dobre energije i isceljneja, pa ćete u narednom periodu moći promenom navika i misli, uspeti da pronađete uzrok i rešenje za mnoge fizičke i mentalne tegobe. Pokušajte da se odmorite i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju - meditacija, šetnja, hobi...
 

Numerologija: Izračunajte svoj broj Sunca i znaćete svoj put!




RIBE

LJUBAV

Venera vam ovog leta ne donosi dobre vesti u ljubavi, imaćete probleme u komunikaciji i polako gubite osećaj da ste pronašli pravog partnera za sebe. Pokušajte da pronađete kompromis i sagledate pozitivniju stranu. Teškoće očekuju i usamljene Ribe. Tražićete i maštaćete o pravoj ljubavi, a razočaranja ovog leta biće sastavni deo vašeg romantičnog života. Ipak, dobre promene dolaze krajem avgusta i početkom septembra. Slobodna srca tada mogu upoznati divne ljude među kojima se možda krije prava duša za njih, a zauzeti će uspeti da pronađu rešenje. U suprotnom, mogući su rastanci i novi početak.

POSAO

Očekuje vas sjajan uspeh ako nastavite sa nekim poslom koji ste započeli tokom proleća. Poduhvati iz prošlosti sada dolaze na naplatu i očekuje vas veliki supe ako se posvetite završavanju započetog. Letnji period doneće sjajne finansijske mogućnosti. Imaćete priliku da uložite i umnožite novac. Takođe, ovaj letnji period je idealan za kupovinu i prodaju nekretnina, naročito tokom septembra. Očekuju vas sjajne saradnje i potpisivanje važnih ugovora - očekuje vas radost na polju karijere. Iskoristite pozitivan aspekat planeta.

ZDRAVLJE

Važno je da više povedete računa o svojoj ishrani, je postoji rizik od gojaznosti i manjka samopuzdanja zbog nezadovoljstva svog izgleda.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>